Av. Serhat Pak Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Av. Serhat Pak Adaylığını Açıkladı

Av. Serhat Pak Adaylığını Açıkladı

AK Parti’den Çorum milletvekili aday adayı olan Av. Serhat Pak, devlet ve milletin hizmetkarı olmaya talip olduğunu söyledi.

22.02.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Çorum milletvekili aday adayı olan Av. Serhat Pak, devlet ve milletin hizmetkarı olmaya talip olduğunu söyledi.

AK Parti Çorum il Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayan Av. Serhat Pak, tarihin kırılma anlarının daima belleklerde yer tuttuğunu belirterek, tarihin belirleyicisinin aslında bu kırılma anları olduğunu söyledi.

Hedef 2023 diyerek, cumhuriyetin 100. yaşında, asırlık duruşuna yakışır biçimde, kendini geliştiren AK parti'nin bu koşusuna katılmanın, bu yolda hizmet etmenin kendisi için bir şeref olacağını dile getiren Pak, "Bu sebeple, tarihimizin en önemli kırılma anlarından biri olacak olan AK Parti'nin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşmasında en önemli adım olarak gördüğüm 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK parti7den aday adayıyım. Genelde ülkemiz,özelde ilimiz için AK Parti'nin hedefleri ve idealleri var. Bu hedefleri ve idelalleri tüm ruhumla paylaştığım AK Parti'den adaylığımın ise iki önemli sebebi var. Bunlardan birincisi, geçmişten gelen gücümüzü tüm vesayet, baskı ve darbelerden kurtarıp,tüm zincirlerini kırıp, hak ettiği yere getiren, bunu yaparken hiçbir iç ve dış etkiden korkmayan, ezberleri bozan, Anadolu'nun ruhunu; küresel dünya sistemine üflemeyi başaran AK Parti'nin bu kararlı istikametinde yer almak bu ideallere hizmet etmek. İkincisi ise, bu Anadolu ruhunun en önemli merkezlerinden olan, ata toprağım Çorum'un ve Çorumluların bu idealler doğrultusunda hizmetkarı olmaktır" dedi.

Türkiye'nin her dönemde içeriden veya dışarıdan gizli veya açık tehditlerle karşılaştığını dile getiren Pak, "Kökleri çok derin olan bu kutsal devlet, bu şanlı millet tarihin her döneminde yaralandığını, zayıfladığını, düşünen akbabaları defetmiştir. Bu sefer ki akbabalar hem içeriden hem dışarıdan tehditlerini, fitnelerini, gizliden veya açıktan belli etmiştir. Özelde AK Parti'nin genelde bu ülkedeki tüm kurumların bu tehditleri defetmek, bu fitneyi birdaha geri gelmemesine yeryüzünden kaldırmak için çaba göstermeleri manevi bir borçtur. Ülkemizde yeni olan her şeyi söyleyen AKPARTİ kemikleşmiş her türlü vesayet anlayışını ortadan kaldıran AK Parti, biiznillah milletimizi yine devletle buluşturacaktır. Bu buluşma yine yeni bir heyecan oluşturacaktır. Bu heyecanın meyve verebilmesi ancak daha fazla emekle olur. Bu uğurda yapılacak olan mücadelenin her aşamasında yer almak şahsım için bir zorunluluktur.Yeni Türkiye için yeni şeyler söylemek lazım diyerek, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de hangi görev tevdi edilirse edilsin; her kademesinde, hiç yılmadan büyük bir özveri ve gururla hizmet ettiğim partim olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bir neferi olarak milletvekili aday adayı olarak tevecühünüze, bu duygularla devletimin, vatanımın ve toprağım Çorum'un hizmetkarı olmaya talibim" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Av. Serhat Pak Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement