Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Nin 53. Mali Olağan Genel Kurul Toplantısı... - Son Dakika
Ekonomi

Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Nin 53. Mali Olağan Genel Kurul Toplantısı...

Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Nin 53. Mali Olağan Genel Kurul Toplantısı...

Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 53’üncü Mali Genel Kurul toplantısı Kooperatif hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.

27.02.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 53'üncü Mali Genel Kurul toplantısı Kooperatif hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasında Kooperatif Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş yaptığı açıklamada, Genel kurula katılan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'a, T. Halk Bankası Avanos Şube Müdürü Arzu Şanlı'ya, Ankara Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi, Nevşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ürgüp Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bekir Demirbaş'a ve Yönetim Kurulu üyelerine, Ürgüp Esnaf Odası Başkan Süleyman Özaşık'a, Ürgüp Şoförler Odası Başkanı Şaban Ulusoy'a ve tüm esnaf ve sanatkarlarımıza genel kurulumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

2015 yılını başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten Başkan Sarıtaş, Esnafların kredi taleplerini 2016 yılında da aynı şevk ve heyecanla ile hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ise yaptığı konuşmada Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi nin 53. Mali Olağan Genel Kurul toplantısı "Esnaf kardeşlerime ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerken, şahsımı da plaket ile onurlandıran oda yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Toplantı sonrasında ise Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalat Kooperatifi yönetimi tarafından Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'a esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Nin 53. Mali Olağan Genel Kurul Toplantısı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement