Avcı: Lige İyi Başlamak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Avcı: Lige İyi Başlamak İstiyoruz

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, antrenmanların sağlıklı bir şekilde devam ettiğini ve lig başlamadan hazır olacaklarını söyledi.

16.08.2014 21:57  Güncelleme: 07:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, antrenmanların sağlıklı bir şekilde devam ettiğini ve lig başlamadan hazır olacaklarını söyledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını ve yarın akşam Torku Konyaspor ile oynayacakları hazırlık maçının çalışmalarını sürdürdü. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

AVCI: "İSTANBUL'UN BÖYLE BİR STAT KAZANMASI ÇOK ÖNEMLİ"

İstanbul Başkşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni bir stat, yeni bir tesis, yeni bir şirketle lige başlayacaklarını belirterek, "6 sene çalıştığım bir yer. Tanıdığım oyuncu grubu, yönetici var. Başkanımız aynı şekilde devam ediyor. Türkiye'nin, İstanbul'un böyle bir stat kazanması çok önemli. Bunu daha iyi hale getireceğiz ve geliştireceğiz. Bunun yanında bizde kısa vadede takımımıza transferlerimizi yaptık. Benim dönemimden kalan oyuncular var. Geçen sene şampiyon olan takımdan oyuncular var. Bunların organizasyonunu, adaptasyonunu yapmaya çalışıyoruz. Şu an da çalışmalarımız sağlıklı bir şekilde gidiyor umarım lig başladığında da bunun karşılığını alırız" dedi.

"GEREKLİ OYUNCU OLURSA TRANSFER YAPACAĞIZ"

Futbolcuların antrenmana katılım sayısının çok yüksek olduğunu ifade eden Avcı, şu şekilde konuştu:

"Önemli bir sakatlık yaşamadık. Antrenman tempoları yüksek bu beni mutlu ediyor. Verdiklerimizi alma süreci çok kısa dönüşler oluyor. Yüzde yüz hazır mıyız? Tabi ki de hayır değiliz. Önümüzde daha 2 haftalık süreç var. Yarın burada ligin iyi takımlarından Torku Konyaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Hollanda'da oynadığımız maçların kalitesi artarak devam etti. Son 2 haftayı da en iyi şekilde değerlendirip lige hazır, galibiyetle ve moralli girmek isteyen takım olacağız. Eğer kulübümüz için benim için ekibimiz için gerekli oyuncu olursa transfer yapacağız. Eğer olmayacaksa transferi kapatıyoruz. Elimizde çok iyi oyuncular var. Futbolcuların ilk yarıdaki performansı transfer yapıp yapmayacağımızı gösterecektir."

VISCA: "BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

"İstanbul Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca, takımda 4. yılı olduğunu vurgulayarak, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübümüz yeni atılımlarda bulundu. Yeni stadyum, yeni oyuncularımız var. ve Abdullah hoca da geri döndü. Bu benim açımdan çok sevindirici. Bu yeni oluşumla bu seneki hedefimiz ligi ilk 6'da bitirmek" şeklinde konuştu.

"HER OYUNCU MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTER"

Her futbolcunun hayalleri olduğunu söyleyen Visca, "Her oyuncu milli takımda oynamak ister ve büyük şampiyonalarda yer almak ister. Biz bunu Bosna Hersek Milli Takımı olarak başardık. İnanılmaz bir tecrübeydi bizim açımızdan. Tabi ki sakatlık olmazsa, aksilik olmazsa amacımız bu milli takımla Avrupa Şampiyonası'nda yer almak" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avcı: Lige İyi Başlamak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement