Avcılar Kaymakamı Doğan: Önemli Olan İnsan Kazanmak - Son Dakika
Yerel

Avcılar Kaymakamı Doğan: Önemli Olan İnsan Kazanmak

Avcılar Kaymakamı Doğan: Önemli Olan İnsan Kazanmak

Çorlu Kaymakamlığı'ndan İstanbul'un Avcılar Kaymakamlığı'na atanan Hulusi Doğan, "Önemli olan insan kazanmak biz de bunu iyi yaptık" dedi.

06.09.2014 13:25  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hulusi Doğan, kısa bir süre sonra Avcılar Kaymakamı olarak göreve başlayacağını söyledi. Çorlu'da ve bölgede bulunan sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile projeler hayata geçirerek güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Doğan şöyle konuştu:

"Kapım, görev sürem boyunca her anında insanlara açık oldu. Kanunlar çerçevesinde, elimizden gelen maddi manevi yardımı kimseden esirgemedik. Çorlu'daki görev süremiz içerisinde, belediye başkanlığı seçimi ve cumhurbaşkanı seçimi olmak üzere iki ciddi seçim atlattık. Bu seçimlerde herkese eşit olarak yaklaştık ve bölgemizde en ufak bir sorun çıkmadı."

Doğan, bölgedeki organize sanayi alanları ile ilgili oluşumlara sürekli öncü olduklarını vurguladı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde çok sayıda insanın maddi manevi sıkıntısını gidererek, insanlara devletin varlığını ciddi şekilde hissettirdiklerini aktaran Doğan, şöyle devam etti:

"Köylerimizdeki vatandaşları da görev sürecimiz içerisinde hiç yalnız bırakmadık. Onların bütün sorunlarını dinledik ve elimizden gelen desteği verdik. Çorlu, bilindiği gibi İstanbul'un arka bahçesi ve kozmopolit bir kent. Buna rağmen, Çorlu'da asayiş ve benzeri olayları emniyet ve jandarmamızla koordineli yürüttüğümüz çalışmalarla en asgariye indirdik."

"ÖNEMLİ OLAN İNSAN KAZANMAK"

Doğan, görev süresi boyunca kamuoyu ve basınla da iyi ilişkiler kurduklarını söyledi.

Önemli olanın her şeyden önce insan kazanmak olduğunu dile getiren Doğan şunları kaydetti:

"Önemli olan insan kazanmak, biz de bunu iyi yaptık. Devletin kaymakamı olmak yerine halkın kaymakamı olduk. Bundan sonraki süreçte de Çorlu'nun gelişimi ve değişimi devam etsin istiyorum. Buradan giderken, trafik sorunu çözülmüş, büyük bir kent meydanına sahip bir Çorlu'nun hayaliyle gidiyorum. Bunların hayata geçmesini umut ediyorum. İki yıldır burada huzurlu ve mutlu yaşıyorum. Buradan ayrılırken de herkesi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum."

Doğan ayrıca ilçedeki Roman vatandaşlarla da görevi süresince iyi ilişkiler kurduğunu ve sıkıntılarını çözme gayretinde olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avcılar Kaymakamı Doğan: Önemli Olan İnsan Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement