Avcılar Metrobüs Durağında Hareketli Dakikalar 3 - Son Dakika
Güncel

Avcılar Metrobüs Durağında Hareketli Dakikalar 3

Avcılar Metrobüs Durağında Hareketli Dakikalar 3

* Patlama sesi duyulduğu ihbari üzerine metrobüs durağına çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

13.04.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Patlama sesi duyulduğu ihbari üzerine metrobüs durağına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Heyecana yol açan sesin, durağın girişindeki çöp poşetinde, nedeni bilinmeyen küçük çaplı patlamadan kaynaklandığı anlaşıldı. Uzmanlar söz konusu patlamanın nedeniyle ilgili incelemeyi sürdürürken, bunun bir patlayıcıdan kaynaklanmadığını belirledi.

Etrafında bilyeler bulunan bir plastik şişe uzmanların ilk incelemesinin ardından detaylı inceleme için polis laboratuvarına götürüldü.

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ - Ersan SAN, İstanbul DHA

Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Metrobüs durağında patlama sesinin duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saat 08.00 sıralarında olay yerine gelen polis ekipleri durakta, etrafında bilyeler bulunan plastik şişeyi şeritle çevirerek bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şişe ve bilyeleri inceledi. Bu sırada metrobüs durağı kapatıldı. İlk incelemenin ardından şişe ve bilyeler detaylı araştırma için emniyete götürüldü. Metrobüs durağı da yeniden açıldı.

ÇÖP POŞETİNDEKİ KÜÇÜK PATLAMA

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre polisi alarma geçiren sese, durağın girişinde bulunan çöp poşetindeki küçük çaplı patlama yol açtı. Söz konusu patlamaya bir patlayıcının neden olmadığı tespit edildi. Patlamaya neyin yol açtığı ise kesin olarak belirlenemedi. Metrobüs durağındaki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

"PATLAMA OLDU"

Bir görgü tanığı heyecana yol açan olayı şöyle anlattı, "Aşağıda bir patlama oldu. Biz lastik patladı zannettik. Başka birşey bilmiyoruz. Şimdi aşağıda diyorlar çöpte bomba patlamış. Yüksek "pat" diye ses gelmiş. Yaralanan yok"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcılar Metrobüs Durağında Hareketli Dakikalar 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement