Avcılara Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

Avcılara Eğitim Verildi

Avcılara Eğitim Verildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından ’Öğrenen ve Öğreten Avcı’ sloganı ile planlanan 2 yıllık seminer ve konferans programları kapsamında "Öğrenen ve Öğreten Avcı" seminerleri Bartın’da gerçekleştirildi.

20.08.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından 'Öğrenen ve Öğreten Avcı' sloganı ile planlanan 2 yıllık seminer ve konferans programları kapsamında "Öğrenen ve Öğreten Avcı" seminerleri Bartın'da gerçekleştirildi.

Eğitimler 15.03.2014 tarih ve 28942 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Avcı Eğitimi ve Avcılık Belgesi Verilmesi Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" kapsamında yapıldı.

Program kapsamında DKMP Bartın İl Şube Müdürlüğünce Kumluca, Amasra, Kurucaşile'de avcı kulüpleri üyeleri arasından en az 3 yılını doldurmuş avcılara Avcılık Etiği ve İlkeleri, Toplum Gözüyle Avcı, Ülkemizde Av Yaban Hayatının Durumu, Avlakların Etkin Yönetimi, Koruma Kontrolde Avcının Yeri, Av Yaban Hayatı ve Çevresel Etki konuları ile ilgili seminer verildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avcılara Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement