Avda Kaybolan 15 Yaşındaki İbrahim İçin Arama- Kurtarma Çalışması Başlatıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Avda Kaybolan 15 Yaşındaki İbrahim İçin Arama- Kurtarma Çalışması Başlatıldı (2)

Avda Kaybolan 15 Yaşındaki İbrahim İçin Arama- Kurtarma Çalışması Başlatıldı (2)

Arama KURTARMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde 4 gün önce ava çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 15 yaşındaki İbrahim Tok için yaklaşık 300 kişilik ekiple yapılan arama çalışmalarında, Tok'un izine rastlanılmadı.

26.01.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arama KURTARMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde 4 gün önce ava çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 15 yaşındaki İbrahim Tok için yaklaşık 300 kişilik ekiple yapılan arama çalışmalarında, Tok'un izine rastlanılmadı. Bunun üzerine olumsuz hava koşulları ve havanın kararması üzerine çalışmalarına ara verildi.  Arama çalışmalarını yarın sabah erken saatlerde yeniden başlayacağını belirten Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, şunları söyledi:

"Cumartesi günü sabah saatlerinde 15 yaşlarındaki İbrahim kardeşimiz avlanmak için evinden çıkıyor. Akşam üzeri jandarmaya kayıp ihbarı yapılıyor. Cumartesi akşamından itibaren arama çalışmalarımız sürüyor. Arama çalışmalarına Karaman ve Konya AFAD ekipleri, Karaman ve Ayrancı Jandarma ekipleri, Özel İdare personeli Karaman'dan ve Ereğli'den gelen avcı kulupleri ile birlikte aramalarımızı sürdürüyoruz."

Arama çalışmalarınra Tok'un izine rastlanılmadığını ifade eden Kaşıkçı, "Bugünkü çalışmalarımızda da maalesef bir sonuç alamadık. Arazi şartları çok ağır, yoğun kar yağışı ve engebeli arazi bizleri zor durumda bırakıyor ve  çok yavaş ilerleyebiliyoruz. Bizim temennimiz biran önce kayıp çocuğumuzu bulmak, çocuğumuz bulunana kadar amama kurtarma çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avda Kaybolan 15 Yaşındaki İbrahim İçin Arama- Kurtarma Çalışması Başlatıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement