Avda Kaybolan İbrahim İçin Arama- Kurtamada 5'inci Gün - Son Dakika
Güncel

Avda Kaybolan İbrahim İçin Arama- Kurtamada 5'inci Gün

Avda Kaybolan İbrahim İçin Arama- Kurtamada 5\'inci Gün

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde ava çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 15 yaşındaki İbrahim Tok'un bulunması için yapılan arama çalışmalarının 5'inci günü girildi.

27.01.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde ava çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 15 yaşındaki İbrahim Tok'un bulunması için yapılan arama çalışmalarının 5'inci günü girildi. Yaklaşık 300 kişilik ekiple, 11 kilometre uzunluğunda 4.5 kilometre enindeki bir alanda yapılan aramalarda şu ana kadar Tok'un izine rastlanılmadı.

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'ne bağlı Yarıkkuyu Köyü'nde oturan İbrahim Tok, geçen 23 Ocak cumartesi sabahı annesine ava gideceğini söyleyip tüfeği alarak evden ayrıldı. Oğullarının akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine meraklannan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine başta jandarma olmak üzere Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Arama Kurtarma (UMKE), İl Özel İdaresi, Ereğli Avcılar Kulübü ve köylüler Tok'un avlanmak için gittiği Musa Dağı'nda arama çalışması başlattı.

1530 rakımlı bölgede dondurucu soğuk ve tipi nedeniyle arama çalışmaları güçlükle ilerlerken 5'inci gününe girilen arama çalışmalarına AKUT, Çevik Kuvvet Polisi ve Ayrancı Belediyesi çalışanları da katıldı.

Yaklaşık 11 kilometre uzunluğunda 4.5 kilometre enindeki bir alanda yapılan arama çalışmasında, mağaralar, ağıllar, oyuklar adeta didik arandı. Ancak şu ana kadar Tok'un izine rastlanılmadı.

İbrahim Tok'un 6 yaşından itibaren ailesi ve yakınlarıyla birlikte avlanmaya çıktığı ve kaybolduğu bölgede de sürekli hayvan otlattığı belirtildi.

Arama çalışmaları devam ediyor. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avda Kaybolan İbrahim İçin Arama- Kurtamada 5'inci Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement