Avdan Yolunda Asfalt Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Avdan Yolunda Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Avdan Yolunda Asfalt Çalışması Devam Ediyor

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, belediye meclis üyeleri ile birlikte asfalt çalışması devam eden Avdan’da incelemelerde bulundu.

13.08.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, belediye meclis üyeleri ile birlikte asfalt çalışması devam eden Avdan'da incelemelerde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Avdan'da geçen hafta başlatılan 17 kilometrelik asfalt yol çalışması devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Belediye Meclis Üyesi Celal Küçükyıldız, Hüseyin Torun ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Ulucak Susuzu ile Avdan arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını incelediler.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Astar malzemesi serildi. Önümüzdeki günlerde asfalt çalışması başlayacak. 17 kilometrelik yolda gerçekleşen stabilize ve asfaltlama çalışmasının ardından ekiplerimiz farklı bölgelerde hizmetlerimiz devam edecek. Ulucak Mahallesi, Avdan Susuzu ve Avdan Mahallesi arasındaki asfaltlama çalışma sonrası ulaşım yolunun 5 kilometrelik bir mesafe kısalacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avdan Yolunda Asfalt Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement