Avea, Basketbol Severleri Nba Şampiyonluk Kupası ile Buluşturacak - Son Dakika
Güncel

Avea, Basketbol Severleri Nba Şampiyonluk Kupası ile Buluşturacak

Avea, basketbol severleri NBA Şampiyonluk Kupası ile buluşturacak.

10.10.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, basketbol severleri NBA Şampiyonluk Kupası ile buluşturacak

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, NBA Türkiye Resmi Ortağı Avea, NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs'un, Fenerbahçe Ülker ile 11 Ekim'deki karşılaşmasında Türk basketbol severleri NBA Şampiyonluk Kupası ile buluşturacak.

Türk basketbolunu geliştirmek adına hayata geçirdiği projelerine devam eden Avea, karşılaşmada izleyiciler için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Avea, NBA Trophy Tour kapsamında Türkiye'ye getirdiği Şampiyonluk Kupası'nı şu ana kadar İstanbul, Ankara ve İzmir'de sergilendi. NBA Global Games kapsamında gerçekleştirilecek karşılaşma öncesinde ise basketbol severler, Avea alanında sergilenecek olan Şampiyonluk Kupası'yla hatıra fotoğrafları çektirebilecek.

San Antonio Spurs-Fenerbahçe Ülker basketbol maçının devre arası, farklı bir yarışmalara sahne olacak. Avea, San Antonio Spurs-Fenerbahçe Ülker karşılaşmasının devre arasında 2 kişilik 2 takıma şut attıracağı özel bir etkinlik düzenleyecek. Avea Şut Yarışması'nı kazanan takım, Global Games'i izlemek üzere Avea ev sahipliğinde Londra'ya gidecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, Basketbol Severleri Nba Şampiyonluk Kupası ile Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement