Avea'dan Bingöl Dikme Köyü İlkokulu'na Yardım - Son Dakika
Güncel

Avea'dan Bingöl Dikme Köyü İlkokulu'na Yardım

Bingöl'de faaliyet gösteren Avea Müşteri Hizmetleri Ekibi, Bingöl Dikme Köyü İlkokulu'ndaki 42 öğrencinin giyim ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşıladı.

12.02.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de faaliyet gösteren Avea Müşteri Hizmetleri Ekibi, Bingöl Dikme Köyü İlkokulu'ndaki 42 öğrencinin giyim ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşıladı.

Avea açıklamasına göre, Bingöl'de faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ile bölgede yaklaşık 500 kişilik istihdam oluşturan Avea Müşteri Hizmetleri, Bingöl Dikme Köyü İlkokulu öğrencilerini yeni eğitim dönemine hazırladı.

Bingöl İl Eğitim Müdürlüğü'nün yönlendirmesi ile okulu ziyaret eden Avea Müşteri Hizmetleri Ekibi, okuldaki 42 öğrencinin eksiklerini tespit ederek, onların ikinci eğitim döneminde gereksinim duyacakları bot, mont, kazak, eldiven, atkı gibi giyim ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını da karşıladı. Avea Müşteri Hizmetleri'nin verdiği destek kapsamında, okulda öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere; bilgisayar, projeksiyon, fotokopi makinesi gibi cihazlar ile gerekli spor malzemesi de temin edildi.

Öğrencilerin eğitimi için sağlanan malzemeler, Avea Müşteri Operasyonlar Direktörü Eniz Akdağ öncülüğünde gönüllü çağrı merkezi çalışanları tarafından öğrencilere ulaştırıldı. Etkinlik kapsamında, Vitamin eğitim portalinin öğrencilere tanıtımı yapıldı, eğitsel aktiviteler gerçekleştirildi. Avea Müşteri Hizmetleri Ekibi, havaların ısınmasıyla birlikte okulun oyun alanının iyileştirilmesine de destek olmayı planlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, Bingöl Dikme İlkokulu öğrencilerinin yüzlerindeki gülümsemeyi görmenin kendileri için çok değerli ve anlamlı olduğunu ifade etti.

Avea olarak kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarının, fırsat eşitliği ve topluma değer katma prensibi üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Onat, "Başından beri sahiplendiğim bu anlayışın hayata geçmiş olması benim için büyük mutluluk. Sürekli gelişimden ilham alan kurum kültürümüzün ülke gelişiminin ayrılmaz bir parçası olduğuna inanıyoruz. İstihdam yaratmaktaki önceliğimizin temelinde de bu yatıyor. Özellikle Anadolu şehirlerinde gerçekleştirdiğimiz çağrı merkezi yatırımlarımız ise bu noktada bizim için biraz daha özel konumda. Şirket olarak istihdam kadar eğitime de değer ve öncelik veriyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Eniz Akdağ ise geleceğin garantisinin çocukların hayatına değer katmayı, onlara hayallerinin peşinden gidebilmeleri için umut veren adımları hayata geçirmeyi çok önemsediklerini kaydetti.

Çağrı merkezinin bulunduğu Bingöl'deki Dikme Köyü İlkokulu için gönüllü olarak hayata geçirdikleri çabanın da bunun bir örneği olduğunu belirten Akdağ, "Eğitim sürecindeki çocuklarımız için ilginin de önemli bir unsur olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada 42 öğrencimizin hayatlarını kolaylaştıracak, onlara umut verecek bir dokunuşta bulunmanın yarattığı manevi değer ise bizim için ölçülemez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan Bingöl Dikme Köyü İlkokulu'na Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement