Avea'dan, "Evlilik Festivali" ile Evlenecek Çiftlere Fırsatlar Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Avea'dan, "Evlilik Festivali" ile Evlenecek Çiftlere Fırsatlar Sunuyor

Avea, "Evlilik Festivali" ile çiftlerin gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, banka kasasından düğün arabasına ve mücevherattan çeyiz alışverişine kadar pek çok konuda yapacakları evlilik öncesi harcamalarında yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sunuyor.

09.04.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, "Evlilik Festivali" ile çiftlerin gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, banka kasasından düğün arabasına ve mücevherattan çeyiz alışverişine kadar pek çok konuda yapacakları evlilik öncesi harcamalarında yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sunuyor.

Avea açıklamasına göre, 11 Nisan'da başlayacak olan kampanya kapsamında, evlenecek çiftler Pierre Cardin gelinlik ve damatlıkların da yer aldığı anlaşmalı markalar ile "www.tac.com.tr" ve İMÇ'den yapacakları alışverişlerinde 3 bin liranın üzerinde tasarruf elde edecek.

Avea Evlilik Festivali ile evlenecek çiftler, TEB'den yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla orta ve büyük boy banka kasası kiralama ve avantajlı faiz oranlarıyla düğün kredisi almanın yanında, "Düğün.com" içerikleriyle Avea Evlilik SMS Paketi'nden de son trendleri takip edebilecek.

Kampanya içeriği

Kampanya kapsamında, gelinler Pierre Cardin ve Aysira Gelinlik'in kampanyaya dahil olan 30 mağazasından yapacakları alışverişlerinde yüzde 30 indirim fırsatından faydalanabilecek. Damatlar ise Pierre Cardin'in 46 mağazası ve "www.pierrecardin.com.tr" sitesi üzerinden yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Avealılara aynı zamanda, Fatih'te 24 ve Kadıköy'de 12 gelinlik mağazasından yapacakları alışverişlerde de net yüzde 20 indirim imkanı sunulacak.

Avea, davetiyeler için Kadıköy, Cağaloğlu ve Kuyumcukent'ten toplam 11 ayrı mağazanın yanında, davetiye ve nikah şekerleri için "www.aysegulevleniyor.com" ile "www.hayallerdukkani.com" olmak üzere iki farklı e-ticaret sitesi üzerinden yüzde 25 indirim imkanı veriyor.

Yeni evlenecek Avealılar, "www.dugunarabasi.com" sitesinden yapacakları rezervasyonla yüzde 25 indirimli özel şoförlü araç hizmetinden faydalanabilecek. İndirime ek olarak 100 lira değerindeki araç süslemesi de yine Avealılar'a hediye edilecek.

Bir yandan nikah ve düğün hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da evlerini hazırlamaya çalışan çiftlere evlerinin dekorasyonu için sunulan uygun ve bir o kadar zevkli alternatifler de Avea "Evlilik Festivali" bünyesinde yer alıyor. Döşemelik kumaş, perde ve benzeri alışverişlerin merkezi İMÇ'deki 10 mağaza, evlilik hazırlığındaki Avealı çiftleri yüzde 20 indirimle karşılayacak.

Avea, "Evlilik Festivali" ile TEB'den orta boy ve büyük boy banka kasasında yüzde 50 indirim ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca, avantajlı faiz oranlarıyla TEB'den banka kredisi Avealıları bekliyor.

Evlilik hazırlığındaki Avealılar'ın çeyiz ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak adına  "www.tac.com.tr" üzerinden yapılacak tüm ürünlerde yüzde 10, evlilik seti alışverişlerinde ise yüzde 20 indirim imkanı tanınıyor. Yeni evlilere Kuyumcukent'te de destek olan Avea, çiftlere yapacakları alışverişlerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuyor.

Tüm bu imkanların yanında Avealılar, "Düğün.com" içerikleriyle Avea Evlilik SMS paketinden haftanın 3 günü güncel düğün trendlerini haftalık olarak cep telefonlarından takip edebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan, 'Evlilik Festivali' ile Evlenecek Çiftlere Fırsatlar Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement