Avea İş Ortağı Akademisi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Avea İş Ortağı Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

İş ortaklarının Avea yöneticileri ile bir araya gelerek hedeflere odaklanmalarını sağlamak; servis, ürün ile projelerinin gelişim ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen Avea İş Ortağı Akademisi ilk mezunlarını verdi.

20.01.2015 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea'nın iş ortaklarının iş yapış şekillerini geliştirmek, hedeflerini ve vizyonlarını daha yakından ve doğrudan aktarmak amacıyla başlattığı Avea İş Ortağı Akademisi'nin ilk dönem mezunları sertifikalarını aldı. Ekim ayında hayata geçirilen akademinin ilk dönem eğitimlerine 20 Avea iş ortağı katıldı.

Avea İş Ortağı Akademisi, Avea ekosisteminde yer alan iş ortakları ile Avea yöneticilerini ortak bir programda buluşturarak; onların iş sonuçlarına olumlu etki sağlayacak ürün ve çözümleri geliştirmek ve büyümelerine destek olmak üzere kuruldu. Bu yıl ilk kez hayata geçirilen Avea İş Ortağı Akademisi'nin ilk dönemine Genel Müdür, Proje Müdürü, Ürün Müdürü ve Satış Direktörü gibi unvanlarla katılım gösteren İş Ortaklarına; uzman eğitmenler tarafından segmentasyon, yeni ürün geliştirme, pazarlama, proje yönetimi, marka ve benchmark gibi alanlarda güncel örnek ve durumlar üzerinden eğitimler verildi. Eğitim kapsamında ayrıca Avea pazarlama ekip ve yöneticilerinin katılımıyla paneller düzenlendi.

Başarılı projelere tanıtım ve ticari destek Avea'dan

Avea İş Ortağı Akademisi'ne katılan iş ortakları, aldıkları 6 haftalık eğitimin sonunda yapılan proje yarışmasında, Avea ürün ve segmentlerine özel olarak geliştirdikleri platform, içerik, uygulama, giyilebilir teknoloji ve bulut tabanlı servislere dair projelerini paylaşma imkânına da sahip oldular. İş ortaklarının uzmanlık alanlarına göre sunulan projelerden 10'u, Avea yöneticilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Seçilecek projeler ise Avea çatısı altında hayata geçirilme imkânına sahip olacak.

Avea İş Ortağı Akademisi'nin Avea iş ortaklarına önemli katkılar sağladığını belirten Avea Mobil Pazarlama ve İş Ortaklığı Yönetimi Kıdemli Müdürü Ömer Şen, şunları söyledi:

"Avea olarak, hayata geçirdiğimiz Avea İş Ortağı Akademisi ile tüm ekosistemdeki iş ortaklarımızın, rekabette ön plana çıkmalarına yardımcı olmayı ve gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladık. İlk döneme ilişkin gerçekleştirdiğimiz değerlendirme anketinde, katılımcıların aldıkları eğitimin işlerine ne kadar katkı sağladığını net bir şekilde gördük. Elde ettiğimiz bu sonuç kapsamında iş ortaklarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, hedeflerimize birlikte koşacağımız stratejik iş ortaklarımız ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea İş Ortağı Akademisi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement