Avea It Test Ekibi, Avrupa'da "Yılın Test Takımı" Seçildi - Son Dakika
Güncel

Avea It Test Ekibi, Avrupa'da "Yılın Test Takımı" Seçildi

Avea IT Test Ekibi, 18 Kasım’da Londra’da düzenlenen 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri’nde (TESTA) "Yılın Test Takımı" seçildi.

30.11.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea IT Test Ekibi, 18 Kasım'da Londra'da düzenlenen 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri'nde (TESTA) "Yılın Test Takımı" seçildi.

Avea açıklamasına göre, şirket, 18 Kasım'da, Londra'da yüzlerce yazılım test profesyonelinin katılımıyla düzenlenen 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri töreninden "Yılın Test Takımı" ödülüyle ayrıldı.

Yıl boyunca gerçekleştirilen yazılım test aktivitelerinde teknoloji kullanımı, verimlilik, çeviklik, takım çalışması, kalite odaklılık gibi ölçülebilir sonuçlarla desteklenen verilerin değerlendirildiği iki dalda finale kalan Avea IT Test Ekibi; tüm dünyadan başvuruların değerlendirildiği uluslararası organizasyondan "Yılın Test Takımı" ödülünü almaya hak kazandı.

Yüksek kalite ve standartlar çerçevesinde ortaya konan başarıların tasdik edildiği 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri, teknolojik kusursuzluğun peşinde olan birey/takım ve kurumları ödüllendiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea IT Kıdemli Grup Direktörü Egemen Kurdoğlu, müşterilerine son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaya odaklı olduklarını belirtti.

Bu amaç doğrultusunda Avea IT Test Ekipleri sayesinde bu alandaki bilgi birikimlerini uluslararası platformda da kanıtladıkları için gururlu olduklarını vurgulayan Kurdoğlu, "Yazılım, bugün 500 milyon doları aşan ihracat potansiyeliyle çok önemli bir teknoloji ürünü olarak konumlandırılıyor. Avea olarak; İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi (İSTEKGEB) içerisinde yer alan Avea- Ericsson Test Merkezimiz bünyesinde, 49 mühendisle birlikte, bu alanda en yenilikçi uygulamalara imza atıyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea It Test Ekibi, Avrupa'da 'Yılın Test Takımı' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Avea mağduru: İstediği ödülü alsın kimsenin bakış açısını değiştiremezler. Şehir merkezinde bile 3G zor çekiyor bazen hiç çekmiyorsa ödül onları kurtarmaz. 0 0 Yanıtla

Advertisement