Avea'nın "Gelecek Bizde" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Avea'nın "Gelecek Bizde" Toplantısı

Avea’nın Capital ve Ekonomist Dergileri işbirliği kapsamında hayata geçirdiği "Gelecek Bizde" toplantılarının ikincisi Konya'da gerçekleştirildi Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Balcı: "İşini her yerden, gerekiyorsa seyahat halindeyken görenler, yönetenler, karar alanlar, aldıkları kararı değiştirenler, bu kararları çalışanlarına zaman kaybetmeden iletenler, hızlı rekabete ayak uyduranlar önümüzdeki süreçte ayakta kalacak"

06.09.2013 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, "İşini her yerden, gerekiyorsa seyahat halindeyken görenler, yönetenler, karar alanlar, aldıkları kararı değiştirenler, bu kararları çalışanlarına zaman kaybetmeden iletenler, hızlı rekabete ayak uyduranlar önümüzdeki süreçte ayakta kalacak" dedi.

Balcı, bir otelde gerçekleştirilen "Gelecek Bizde" toplantısında, Konya'nın KOBİ'leriyle ayaklarının üzerinde duran, Türkiye ekonomisine ciddi katkılar veren önemli ekonomik cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Milli ekonomiye katkı yapan KOBİ'lerin ticarette önemli bir yere sahip olduğunu belirten Balcı, şunları kaydetti:

"Avea olarak aslında KOBİ'lere çözüm ortaklığı yapmaya çalışıyoruz. Beraber 'işleri nasıl büyütebiliriz' diye ciddi çalışmalar yapıyoruz. Teknolojimizin sağladığı nimetleri KOBİ'lere yansıtıp, onların verimliliklerine, geleceğe daha ümitle bakmalarına 'nasıl yardımcı olabiliriz' diye uğraşıyoruz. Artık mobil teknolojiyle farklılaşmanın zamanı geldi. Maliyetlerden, zamandan tasarruf edebilmek için mobil teknolojiyi hayata geçiren firmalar, dünya ticaretinde, dünya rekabetinde daha ön plana çıkıyor. Baktığımız zaman, geleceğin lider şirketleri daha mobilize olabilenlerdir. İşini her yerden, gerekiyorsa seyahat halindeyken görenler, yönetenler, karar alanlar, aldıkları kararı değiştirenler, bu kararları çalışanlarına zaman kaybetmeden iletenler, hızlı rekabete ayak uyduranlar önümüzdeki süreçte ayakta kalacak. Anadolu'daki işletmeler yeni nesil mobil teknolojilerin kendilerine sağladığı avantajlardan daha fazla yararlanarak; iş süreçlerindeki verimlilik oranlarını ciddi şekilde artırabilecekler. Mobilleşen düzende verimlilik, istihdam ve değer yaratmanın yolu; teknolojiyi en önemli sermaye olarak görmek. Bu noktada geleceği elinizde tutmak istiyorsanız, şirketlerinizi teknoloji ile mobilize etmeniz gerekiyor."

Balcı, gelişen mobil teknolojilerle iş dünyasının temellerinin, oyunun kurallarının kökten değişmeye; şirketlerin odak noktalarının ve sektörün trendlerinin de bu bağlamda şekillenmeye başladığına işaret etti.

"Hizmetlerimizle KOBİ'lere önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz"

Kurdukları "BİZ" platformuyla kurumsal müşterilere yönelik rekabet güçlerini artıran avantajlar sunduklarını aktaran Balcı, sabit, mobil, her türlü konuşma, mesajlaşma ve internet ürünleriyle bulut çözümlerini en yüksek servis seviyesiyle verdiklerini bildirdi.

BİZ'in mobil ayağı Avea olarak temel iletişim ürün ve servislerinin yanı sıra; araç takip, telemetri, mobil saha mobil akademi, mobil ödeme sistemleri, kamera, güvenlik çözümleri gibi iş yönetimi çözümleri,  toplu sms, lokasyon bazlı sms, izinli veri tabanı, hosted CRM gibi müşteri yönetimi çözümleriyle teknolojiyi şirketlerin faydasına sunduklarını anlatan Balcı, şöyle devam etti:

"CRM Ofis uygulamamız; her ölçekte firmanın rekabet ettiği, sektöre özel bir müşteri yönetim yapısına sahip, ticari olarak erişilebilir, sektörel ihtiyaçları karşılayabilecek yapıda hazırlanmış, satış sonrası kurumsal destek sunabilen ve mobil entegrasyonu sayesinde her yerden erişilebilen bir uygulama. Hosted CRM uygulamamız ise; KOBİ'lerimize maliyet avantajı sağlarken, aynı zamanda iletişim giderlerini azaltma ve mobil iş gücü verimliliklerini de artırma imkanı sunuyor. Büyüklüğü ne olursa olsun tüm ticari işletmeler finansal bir yatırıma ihtiyaç duymadan, profesyonel ofis deneyimini mobil olarak yaşayabilirken, bunu hiçbir ek yatırıma girmeden, '0' yatırım maliyeti ile yapabiliyorlar."

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü de ticarette kuralların hızla değiştiğini ve bu hıza ayak uydurmak gerektiğini ifade etti.

Sanayicilerin rekabet edebilmesi için atılması gereken adımların olduğuna dikkati çeken Kütükcü, "Türkiye'yi büyütmek için KOBİ'leri büyütmek zorundayız. İşletmelerimizin kurumsal altyapılarını güçlendirmek ve finansmana erişimlerini kolaylaştırmak gerekiyor. KOBİ'lerin, kredi kullanım hacimlerinin kendi aralarındaki dağılımında bile büyük farklar var. 2023 hedeflerinde ihracat kurgulayan ülkemizin bu hedeflere ulaşması için ülke ekonomosinin bel keğimini oluşturan KOBİ'lere pozitif ayrımcılık yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Toplantıda, Kütahya Porselen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Prof. Dr. Deniz Gökçe de konuşma yaptı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avea'nın 'Gelecek Bizde' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement