Avea'nın Sunduğu Nba 3x Bu Yaz Türkiye'de Beş Şehire Geliyor - Son Dakika
Güncel

Avea'nın Sunduğu Nba 3x Bu Yaz Türkiye'de Beş Şehire Geliyor

18 yaş üstü Türkiye Şampiyonu olan takım, bu sene ilk defa düzenlenecek olan Londra'daki NBA 3X Avrupa Finalleri'ne katılacak.

24.04.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ve NBA'in Türkiye resmi iş ortağı Avea, bugün yaptığı açıklamada Avea'nın sunacağı üçüncü NBA 3X Türkiye'nin Mayıs – Haziran aylarında beş şehirde yapılacağını bildirdi. 3'e 3 oynanacak olan turnuvaları her yaştan basketbol hayranı için ücretsiz, eğlenceli ve interaktif basketbol aktiviteleriyle birleştiren NBA 3X Türkiye, 10–11 Mayıs tarihlerinde Mersin'de başlayıp 7–8 Haziran tarihlerinde İstanbul'da sona erecek.

Turnuvada, kontejanların sınırlı olduğu aktivitelerde yer almak ve takım kurmak isteyenler için kayıtlar devam hala ediyor.Turnuva hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen basketbol hayranları, NBA Türkiye'nin resmi Facebook sayfası olan https://www.facebook.com/nbaturkiye/events adresinden yararlanabiliyor.

Beş şehirde yapılan turnuvalar sonucunda, 18 yaş üstü kategoride her şehirden kazanan takımlar 11 Ekim'de, İstanbul'da Türkiye Şampiyonluğu ünvanı için karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşmalar, dört kez NBA Şampiyonu olan San Antonio Spurs ile beş kez Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker'in NBA Global Games 2014 kapsamında buluşacağı maçın öncesinde gerçekleşecek.

Avea'nın sunduğu NBA 3X, genç basketbolseverlere harika bir NBA deneyimini ücretsiz ve ailelelere uygun bir ortamda yaşama ve NBA 3X Türkiye Şampiyonluğu yarışında arkadaşlarına karşı yeteneklerini gösterme fırsatı tanıyor. Turnuvada üç veya dört oyuncudan oluşacak takımlar iki farklı yaş grubunda yarışıyor: 17 yaş altı ve 18 yaş üstü.

Bu yıl bir ilk olarak 18+ kategorisinde Türkiye Finallerini kazanan erkek ve kadın takımları, Ocak ayında Londra'da yapılacak olan NBA 3X Avrupa Finallerine katılma şansı yakalayacak.Avrupa Finalleri'nde tüm NBA 3X Avrupa Turları kapsamında ülkelerined Şampiyon olan takımlar, diğer ülkelerdeki takımlara karşı oynayacaklar. Tura katılan ülkeler arasında ise Fransa, İtalya, Rusya, İspanya ve Birleşik Krallık bulunuyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, bu yaz 5 şehirde birden gerçekleştirilecek olan NBA 3X ve kapsamı genişleyen NBA işbirliğine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: "NBA ile yaklaşık 2 yıl önce başladığımız işbirliği süresince, karşılıklı çok güzel bir uyum yakaladık. Çünkü Avea'nın marka değerleri, NBA'de hayat buluyor. Başarı hırsı, umut, heyecan, kararlılık, mücadele gücü ve takım ruhu… İmzamızı attığımız her çalışmada olduğu gibi, NBA ile oluşturduğumuz bu ortak platform, Türkiye'de basketbol ve basketbolseverlere özel deneyimleri yasama fırsatı veriyor. Tüm bu kavramların hayat bulduğu ve yoğun bir katılımla geçtiğimiz yıl ilk kez 3 ilde düzenlenen NBA 3X'i bu yıl Mersin, İzmir, Ankara, Bursa ve İstanbul olmak üzere 5 şehrimize birden taşıyacağız. 'Basketbolun en samimi hali' olarak da adlandırdığımız NBA 3X ile sporun birleştirici ve iyileştirici gücünü daha geniş kitlelere ulaştırarak; basketbola gönül veren daha çok sayıda genci potalarla buluşturup spora teşvik etmek istiyoruz."

NBA Türkiye Direktörü Naci Cansun konu ile ilgili; "Avea'nın sunduğu NBA 3X organizasyonunun programını açıklamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Organizasyonun bu sene kapsamını daha da genişleterek beş durağa çıkardık ve bu durakların arasında ilk defa gidilecek olan Mersin ve Bursa da yer alıyor. NBA 3X, NBA'in sunduğu harika bir basketbol ortamınında bulunmak, kendinize güveniyorsanız 3'e 3 basketbol turnuvamıza katılmak, basketbola yeniyseniz bir çok eğlenceli aktivitenin keyfini çıkararak NBA ile tanışmak için harika bir fırsat." açıklamasında bulundu.

Turnuvada, 3'e 3 oynanacak olan turnuvaların yanı sıra yapılacak olan aktivitelerin arasında Avea Atış Yarışması, Adidas Yetenek Yarışması ve Banvit Knock-out Yarışması bulunuyor. Avea Atış Yarışması'nda her şehirden en yüksek sayıya ulaşan iki takım 2014'te İstanbul'da yapılacak olan San Antonio Spurs ve Fenerbahçe Ülker karşılaşmasının yapılacağı NBA Global Games kapsamındaki Avea Atış Yarışması Finali'nde yer almaya hak kazanacak. Ayrıca etkinlik boyunca NBA ve diğer anlaşmalı firmaların dağıtacağı hediye ürünler ve dahası basketbol hayranlarını her hafta sonu eğlendirmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea'nın Sunduğu Nba 3x Bu Yaz Türkiye'de Beş Şehire Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    14:10 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı Mahallesi'nde çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini ifade etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da çiftçilere destek verdiklerini belirtti.

  • Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleğini Tanıttı
    14:10 Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleğini Tanıttı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Gümüşhacıköy Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu öğrencilerine yönelik polislik mesleği tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlikte polisler, öğrencilere polis araçlarını, ekipmanlarını ve görevlerini anlattı. Ayrıca trafik kuralları ve güvenliği hakkında bilgi verildi ve öğrencilere broşürler dağıtıldı. Etkinlikle çocukların polislik mesleğini daha yakından tanımaları ve trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı.

  • Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok
    14:10 Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok

    Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok.

  • TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı
    14:09 TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı

    Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Balıkesir Şubesi, Dünya Amatör Telsizcilik Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Uluslararası Amatör Radyo Birliği'nin kuruluş günü olan 18 Nisan, dünya genelinde amatör telsizcilik kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Amatör telsizciliğin iletişim gücünü bireylere veren önemli bir hobi olduğunu belirten TRAC Balıkesir Şubesi Dernek Başkan Yardımcısı Soner Targut, önümüzdeki yıl Amatör Telsizcilerin 100. yılını kutlayacaklarını ve daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı
    14:08 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Palancıoğlu, Melikgazi için hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.


Advertisement