Avea, Uluslararası Stevie Ödülleri'nde 8 Dalda Finalde - Son Dakika
Güncel

Avea, Uluslararası Stevie Ödülleri'nde 8 Dalda Finalde

Avea, iş ödülleri organizasyonlarından biri olan Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 8 dalda birden finale kaldı.

08.02.2015 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, iş ödülleri organizasyonlarından biri olan Uluslararası Stevie Ödülleri'nde 8 dalda birden finale kaldı.

Avea açıklamasında göre, Uluslararası Stevie Ödülleri'nde Avea, Yılın iletişim merkezi, Yılın müşteri hizmetleri departmanı, Yılın müşteri hizmetleri lideri, Yılın iş geliştirme profesyoneli, Yılın müşteri hizmetleri müdürü, Yılın müşteri hizmetleri şikayet yönetimi takımı, Müşteri hizmetlerinde inovasyon, Müşteri hizmetlerinde en iyi teknoloji kullanımı alanları olmak üzere 8 dalda finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Uluslararası Steive Ödülleri, 27 Şubat tarihinde Las Vegas'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, 8 kategoride finalde yarışmasının benzeri sık görülmeyen bir başarı olduğunu belirtti.

Stevie Ödülleri'ne kendileri için çok önemli olan 8 kategoride başvuru yaptıklarını ve başvurdukları her kategoride de finale kaldıklarını aktaran Onat, "Müşterilerine hep daha iyisini sunmayı amaçlayan müşteri hizmetleri organizasyonumuz için uluslararası alanda 8 farklı dalda ilk 3'e girmiş olmak bizi gururlandırırken, daha fazlasını yapmak için de motive ediyor. Hedefine odaklanmış, genç ve yenilikçi ekibimizle müşterilerimiz için bir çözüm merkezi olmak ve müşteri memnuniyetini bir sanata çevirmek için var gücümüzle çalışmaya ve sektöre damga vuran yenilikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, Uluslararası Stevie Ödülleri'nde 8 Dalda Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement