Avea'ya 3 Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

Avea'ya 3 Ödül Birden

Türk Telekom Grubu'nun mobil şirketi Avea, 10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "Yılın En İyi Çağrı Merkezi" ödülünü aldı.

18.10.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grubu'nun mobil şirketi Avea, 10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "Yılın En İyi Çağrı Merkezi" ödülünü aldı.

Türk Telekom Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Avea, IMI Conferences tarafından düzenlenen 10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri gecesinden üç ödülle birden döndü.

Şirket, organizasyonun büyük ödülü olarak değerlendirilen, 250'den fazla çalışanı olan çağrı merkezleri kategorisinde "Yılın En İyi Çağrı Merkezi" ödülüne layık görüldü.

Avea aynı zamanda, Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nin 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında verilen, "10 Yılda En Çok Ödül Alan Telekomünikasyon Firması" ile "10 Yılda En Çok Teknoloji Ödülü Alan Firma" ödüllerini de alarak bu alandaki liderliğini pekiştirdi.

Açıklamada verilen bilgilere göre, 2015 yılı, Avea Çağrı Merkezi için ödüllerle dolu bir yıl oldu. Yılın Çağrı Merkezi ve 10. yıl özel ödülleriyle birlikte Avea Çağrı Merkezi, bu yıl dokuzu "İş Dünyasının Oscar'ları" kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri olmak üzere, toplam 12 ödülün sahibi oldu. Avea, 2013 yılında da Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde En İyi Çağrı Merkezi ödülüne layık görülmüştü.

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "En İyi Çağrı Merkezi" değerlendirmesi yedi ana kritere bakılarak yapıldı. Avea, Yılın Çağrı Merkezi Ödülü'nü, strateji, süreçler, insan kaynakları ve gelişim, planlama, teknoloji, performans sonuçları ve inovasyondan oluşan bu yedi temel kriterdeki başarılarıyla aldı.

Türk Telekom Grubu, çağrı merkezi sektörünün gelişimine, uzun vadeli ve sürdürülebilir katkı sağlama hedefiyle önemli yatırımlarda bulunuyor. Grup, bir taraftan sektörün gelişimi adına, iş süreçlerini iyileştirmeye yönelik çalışmalarda bulunurken, diğer taraftan sosyal sorumluluk çalışmalarına odaklanarak toplumsal ve ekonomik fayda yaratacak projeler hayata geçiriyor.

Türk Telekom Grubu, özellikle Anadolu'da yaptığı çağrı merkezi yatırımlarıyla bölgesel istihdamın artmasına önemli katkılarda bulunuyor. Sektörde kullandığı çözümlerin niteliği itibariyle de Türkiye'nin kaynaklarına öncelik veriyor.

"Bizler her yıl bu alanda kendimiz için belirlediğimiz hedefleri daha da yükseltiyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, Avea'nın, en iyi müşteri deneyimi yaratan çözüm merkezi olma vizyonu eşliğinde yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla bu ödülleri almaya hak kazandığını aktardı.

Müşteri deneyimine verdikleri önem sonucunda çözüm merkezi olarak sağladıkları müşteri memnuniyetinin her geçen yıl katlanarak arttığını vurgulayan Onat, "Bizler her yıl bu alanda kendimiz için belirlediğimiz hedefleri daha da yükselterek çaba gösteriyoruz. Müşteri hizmetlerimizin daha da iyi olması adına gösterdiğimiz çabanın karşılığını, bu özel ödüllerle bir kez daha almış olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Özverili çalışmalarıyla bizi bu ödüle taşıyan çalışanlarımıza ve memnuniyetiyle bize cesaret veren müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'ya 3 Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement