Avea, Yine Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

Avea, Yine Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu

Avea, Yine Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Liginde Turkcell ile oynadığı final maçını kazanarak üst üste 3'üncü kez şampiyonluğu kazandı.

19.01.2015 13:23  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde Turkcell ile oynadığı final maçını kazanarak üst üste 3'üncü kez şampiyonluğu kazandı.

Avea açıklamasına göre, Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi'ni Turkcell ile oynadığı final maçını 3-1 kazanarak şampiyon tamamladı. Avea, böylece Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde üst üste 3'üncü kez şampiyon olma başarısı gösteren ilk takım oldu.

Avea Teknoloji Grubu çalışanlarından Kerem Pekünlü ve Tolga Nural gösterdikleri performansla kişisel başarı ödülü aldı. Şampiyonada turnuvanın en değerli oyuncusu Avea BT Kalite Güvence Kıdemli Müdürü Kerem Pekünlü, en iyi orta oyuncusu ise Avea Operasyonel SLA & KPI Yönetimi Müdürü Tolga Nural seçildi.

Türkiye'nin profesyonel standartlarda gerçekleştirilen ilk kurumlar arası sportif organizasyonu olan Şirketler Ligi'nde, kurum çalışanlarından oluşan takımlar farklı disiplinlerde şampiyonluk için mücadele ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, Yine Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement