Avealabs Kuluçka Merkezi, Yeni Girişimcileri Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Avealabs Kuluçka Merkezi, Yeni Girişimcileri Bekliyor

AveaLabs Kuluçka Merkezi, yaratıcı projelerini hayata geçirmek ve kendi işinin sahibi olmak isteyen yeni girişimcilerini bekliyor.

01.07.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AveaLabs Kuluçka Merkezi, yaratıcı projelerini hayata geçirmek ve kendi işinin sahibi olmak isteyen yeni girişimcilerini bekliyor.

Avea açıklamasına göre, şirket, Türkiye'de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırmak için AveaLabs Kuluçka Merkezi'nin kapılarını yeni girişimcilere açtı. AveaLabs Kuluçka Merkezi'nin yeni döneminde yer almak isteyen girişimci adayları, 11 Ağustos 2014 tarihine kadar tarihine kadar www.avealabs.com adresindeki formu doldurarak başvurularını yapabilecek.

2011 yılında kurulan AveaLabs Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ve işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarını açmanın yanı sıra projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunuyor.

Merkeze kabul edilen genç girişimciler, Avea'nın internet ve intranet altyapısını kullanabilecek ve test laboratuvarlarından yararlanırken, teknik ve ticari mentörlük almak gibi pek çok ayrıcalıklı imkana da sahip olacak.

İş planları ve performanslarına göre 6 ile 18 aylık süre boyunca AveaLabs tarafından sunulan ayrıcalık ve olanaklardan yararlanan girişimciler, Avea'nın farklı ölçeklerdeki firmalarla işbirliği platformu olan Avea İş Ortaklığı kapsamında değerlendirilme şansını da yakalayacak.

Avea Kuluçka Merkezi'ne başvuru yapan ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler için ise gelecek günlerde bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. Toplantı tarihinin www.avealabs.com adresinden duyurulacağı toplantıya, online olarak Türkiye ve dünyadan da girişimciler bağlanabilecek ve Avea yetkililerine merak ettikleri konulara ilişkin sorular sorabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avealabs Kuluçka Merkezi, Yeni Girişimcileri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement