Bakan Çavuşoğlu Alanya'da AK Partililerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da AK Partililerle Kahvaltıda Buluştu

Bakan Çavuşoğlu Alanya\'da AK Partililerle Kahvaltıda Buluştu

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

19.04.2014 12:52  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Alanya Belediye Başkanlığını kazanan Adem Murat Yücel'i seçimden iki gün sonra arayarak tebrik ettim" dedi.

Çavuşoğlu, Alanya'da Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Oba Mahallesi'ndeki Utopia Club restoranda düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Bakan Çavuşoğlu, seçimi kazandıktan sonra teşekkür etmenin çok kolay bir iş olduğunu ancak Alanya'da seçimi kaybetmelerine rağmen çalışan partililere teşekkür etmenin ayrı bir özellik olduğunu söyledi. Alanya'da kaybettikleri seçimin muhasebesini hep beraber yapacaklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Alanya Belediye Başkanlığını kazanan Adem Murat Yücel'i seçimden iki gün sonra arayarak tebrik ettim. Bu bir demokrasidir. Vatandaşımızın tercihine her zaman saygı duyarız. Biz vatandaşımızın tercihini hiçbir zaman aşağılamadık. Varsa bir eksiklik 'bizdedir' dedik ve her zaman kendimizi sorguladık."

30 Mart'ta halkın büyük desteğini alan bir parti olduklarını dile getiren Bakan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Türkiye'de oyların yüzde 46'sını aldık. Belediye sayısına baktığınız zaman Türkiye'deki belediyelerin ortalama yüzde 60'ını Ak Parti almıştır. Halkımızdan aldığımız bu destekle yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk defa halkımız doğrudan Cumhurbaşkanını seçecek. İnşallah Ak Parti'nin adayı Cumhurbaşkanı olacaktır. 30 Mart'ta milletimiz bu sinyali verdi." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu Alanya'da AK Partililerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement