Avrupa Futbolunda Derbi Haftası! Maçlar Ne Zaman? Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Avrupa Futbolunda Derbi Haftası! Maçlar Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Avrupa Futbolunda Derbi Haftası! Maçlar Ne Zaman? Hangi Kanalda?

İngiltere, İtalya ve Almanya'da bu hafta büyük rekabete sahne olan kapışmalar için geri sayım hızlandı.

18.11.2016 06:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere, İtalya ve Almanya'da bu hafta büyük rekabete sahne olan kapışmalar için geri sayım hızlandı. Avrupa'nın büyük liglerinde bu hafta dev derbiler oynanacak.



MANCHESTER UNİTED - ARSENAL



İngiltere Premier Lig'in 12. hafta maçında yarın Paul Pogba'nın başı çektiği Manchester United, sahasında Mesut Özil önderliğindeki Arsenal ile kozlarını paylaşacak. Ada'da şampiyonluk için kapışan iki takımın mücadelesi bir yandan da birbirinden hazetmeyen menacerler Jose Mourinho ve Arsene Wenger'in taktik savaşlarına sahne olacak. ManU'da Zlatan İbrahimovic kart cezalısı. Rooney'nin ise kadroda yer alması beklenmiyor. Baily, Valencia, Shaw ve Fellaini'nin sakatlıkları da United için büyük dezavantaj. Topçular'da ise Bellerin, Cazorla yok. Dev maçın tam 119 farklı ülkeden canlı yayınlanması bekleniyor.



MANCHESTER UNİTED - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA



Saat: 15.30

Yayın: Smartspor 2



BORUSSİA DORTMUND - BAYERN MÜNİH



Bundesliga'da şampiyonluğunun en güçlü iki adayı Dortmund ile Bayern Münih, sezonun en önemli maçında karşı karşıya gelecek. 18 puanla 5. sırada yer alan Thomas Tuchel'in ekibi Dortmund, zirvenin sahibi Bayern'i devirerek üst sıralar için avantaj sağlamanın peşinde. Bayern ise liderliği Liepzig'e kaptırmamak istiyor. Dortmund'da Emre Mor'un maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Dortmund'da bu sezon 11 gol atan Aubameyang, derbide de takımının gol umudu olacak. Bayern Munih ise Lewandowski (7), Kimmich (4) ve Arjen Robben'in (3) son haftalardaki performansına güveniyor.



BORUSSİA DORTMUND - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?



Saat: 20.30

Yayın: Eurosport 2



ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD



Dünyada en çok izlenen derbilerinbaşında gelen Atletico Madrid- Real Madrid mücadelesi, tam 139 farklı ülkeden yayınlanarak futbolseverleri ekranları başına kilitleyecek. İspanya'nın,



El Clasico'dan sonra 2 numaralı kapışmasında Real Madrid'in 93'e 43 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. En son geçen sezon Devler Ligi finalinde gülen taraf penaltılarla Real Madrid olmuştu.

Real'de ayağı kırılan Kroos ve milli maçta sakatlanan Morata yok. Atletico'da ise eksik ya da cezalı oyuncunun bulunmaması ev sahibi ekibin elini bir hayli güçlendirmiş durumda.



ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?



Saat: 22.45

Yayın: Lig Tv 3



& ;MİLAN - İNTER



& ;



İtalyan futbolunun en büyük iki kulübü ve aynı zamanda iki ezeli rakip Milan ve Inter, Juventus'un domine ettiği Serie A'da söz sahibi olabilmek için pazar günü sahne alacak. Kaybedecek



ekibin büyük prestij kaybına uğrayacağı mücadelenin bir hayli gerilimli geçmesi bekleniyor. İki kulüp de bir zamanlar yıldızlar topluluğu olan kadrolarında uzak ancak Milan'da Niang, Inter'de ise Icardi gibi genç golcülerin performansı umut veriyor. Milano ekiplerinde eksik ya da cezalı oyuncunun bulunmaması, futbolseverleri nasıl bir kapışmanın beklediğini gözler önüne seriyor.



MİLAN - İNTER MAÇI NE ZAMAN? SAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Saat: 22.45

Yayın: Lig Tv3

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Avrupa Futbolunda Derbi Haftası! Maçlar Ne Zaman? Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.


Advertisement