Avrupa'nın "Devleri" Kozlarını Paylaşıyor - Son Dakika
Spor

Avrupa'nın "Devleri" Kozlarını Paylaşıyor

Avrupa liglerinde bu hafta sonu İspanya'da Atletico Madrid-Real Madrid, Almanya'da Bayern Münih-Borussia Dortmund, İngiltere'de Arsenal-Manchester United, Fransa'da PSG-Olympique Marsilya, Hollanda'da PSV Eindhoven-Ajax maçları oynanacak.

02.10.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa liglerinde bu hafta sonu İspanya'da Atletico Madrid- Real Madrid, Almanya'da Bayern Münih- Borussia Dortmund, İngiltere'de Arsenal- Manchester United, Fransa'da PSG- Olympique Marsilya, Hollanda'da PSV Eindhoven-Ajax maçları oynanacak.

Avrupa'nın önemli liglerinde özellikle 4 Ekim Pazar günü önemli maçlar oynanacak.

La Liga'nın 7. haftasında Madrid derbisinde 12 puanlı Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadyumu'nda 14 puanlı Real Madrid'i TSİ 21.30'da ağırlayacak.

Almanya'nın iki "dev" kulübünden lider Bayern Münih ile Borussia Dortmund ise Allianz Arena'da TSİ 19: 30'da karşılaşacak. Bundesliga'da 7'de 7 yaparak bileği bükülmeyen Bayern Münih, en yakın takipçisi 17 puanlı Borussia Dortmund ile arasındaki puan farkını daha da açmaya çalışacak.

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında ise şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Arsenal, Emirates Stadı'nda lider Manchester United'ı TSİ 18.00'de konuk edecek.

Fransa'da ise 8 haftanın ardından ligde liderliğini koruyan Paris Saint-Germain (PSG), sezona istediği gibi başlayamayan ve 8 puanla 15. sırada yer alan Olympique Marsilya'yı TSİ 22.00'de ağırlayacak.

Hollanda'nın köklü kulüplerinden PSV Eindhoven, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi rakiplerinden Ajax karşısında deplasmanda puan mücadelesi verecek. Amsterdam Arena'daki karşılaşma, TSİ 15.30'da başlayacak.

Serie A'da çıkışa geçmek isteyen ve 9 puanla orta sıralada yer alan iki köklü kulüpten Milan da Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 21.45'te Napoli ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa'nın 'Devleri' Kozlarını Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement