Avrupa Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika
Spor

Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Raunt E Grubu üçüncü ve son maçında Türkiye, Belarus’u 3-0 yenerek grubu 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle tamamladı.

17.09.2016 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Raunt E Grubu üçüncü ve son maçında Türkiye, Belarus'u 3-0 yenerek grubu 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle tamamladı.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'ndaki müsabakanın setleri 25-23, 25-18 ve 25-22'lik skorlarla sona erdi. Salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler, Türk bayraklarıyla renkli görüntüler oluştururken, yaptıkları tezahüratlarla ay-yıldızlı ekibe büyük destek verdi. Maçtan sonra A Milli Takım, galibiyet sevincini seyircilerle kutladı. 3 maç sonunda 2 galibiyet, 1 yenilgi alan Türkiye, grubunu 7 puanda tamamladı. Rövanş maçları 23-25 Ekim tarihleri arasında Hollanda'da oynanacak.

Karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkanvekili Mustafa Ekşi, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, daire müdürleri ve çok sayıda taraftar izledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement