Avrupa Şampiyonu Bereket Sofrasında - Son Dakika
Güncel

Avrupa Şampiyonu Bereket Sofrasında

Avrupa Şampiyonu Bereket Sofrasında

Avrupa Şampiyonu olan İznikli Milli Güreşçimiz Enes Uslu İznik Belediyesinin düzenlediği "Konu komşu Bereket Sofrası" ndaki programda üstün başarısından dolayı ayakta alkışlandı.

29.06.2015 13:44  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediyesi önünde gerçekleşen Bereket Sofrasında sahneye çıkan Milli güreşçimiz Enes Uslu'ya Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ÖZPAŞ Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zirekoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum örgütleri ve Esnaflar teşekkür ederek hediyeler sundular.

İznikli Milli Güreşçimiz Enes Uslu Avrupa Şampiyonasında rakiplerini tek tek eleyerek Avrupa Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi olmuştu. İzniklilerin bir araya geldiği iftar sofrasına ailesi ve sevenleri ile birlikte buluşan Altın Çocuk Enes Uslu'ya gösterdiği üstün başarısından dolayı altınlarla desteklendi.

İznikli Cazgır Pele Mehmet'in sunumu ile sahneye gelen Enes Uslu'ya ve onu destekleyenlere söylediği birbirinden güzel manileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Milli Güreşçimiz Enes Uslu'ya yapılan törenden sonra Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptıkları açıklamalarda"İznikli Enes Uslu kardeşimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyor ve Olimpiyat Şampiyonalarında da büyük başarılar alacağına gönülden inanıyoruz. Kendilerin yetişmesinde büyük emekleri olan başta ailesine ve hocalarına şükranlarımızı sunuyoruz. Güreşçimize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyor ve başarıların devamı diliyoruz" dediler.

66 kiloda Ay yıldızlı mayoyu terleten Enes Uslu Yerel, Bölgesel, Uluslararası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Olimpiyat şampiyonluğuna doğru emin adımlarla yükseliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrupa Şampiyonu Bereket Sofrasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement