Avrupa Tenis Kış Kupası Buca'da Başladı - Son Dakika
Spor

Avrupa Tenis Kış Kupası Buca'da Başladı

Avrupa Tenis Kış Kupası Buca\'da Başladı

2016 16 Yaş Avrupa Tenis Kış Kupası İzmir’de Buca Tenis Kulübü kortlarında başladı.

05.02.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 16 Yaş Avrupa Tenis Kış Kupası İzmir'de Buca Tenis Kulübü kortlarında başladı. Türkiye, İsviçre, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Slovakya'dan 18 tenisçinin raket sallayacağı şampiyona 7 Şubat'a kadar devam edecek.

Şampiyonlar İzmir'de raket sallıyor. Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, bu kez Avrupalı Şampiyonları ağırlıyor. 6 ülkeden 18 sporcunun katıldığı 2016 16 Yaş Avrupa Tenis Kış Kupası, Buca Tenis Kulübü'nde düzenlenen törenle başladı.

5-7 Şubat tarihleri arasında Buca Belediyesi ev sahipliğinde Buca Tenis Kulübü tesislerinde yapılacak şampiyonanın açılış servisini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yaptı. Türkiye, İsviçre, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Slovakya'dan 18 sporcunun kıyasıya rekabet edeceği turnuva, tenis severlerinden de yoğun ilgi gördü.

Uluslararası bir turnuvaya ev sahibi olmanın gurur verici olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Buca'da kültür, sanat, spor yani hayatın her alanında insana dokunan çalışmalar yapacağız demiştik. Buca, spor tesisleriyle en üst kaliteyi yakalamak için mücadele ediyor. Bugün de bir ilki gerçekleştiriyor ve uluslararası bir şampiyonaya ev sahipliği yapıyoruz. Onun heyecanını yaşıyoruz. Tüm tenis severleri Buca Tenis Kulübü'ne bekliyoruz" dedi.

Başkan Piriştina açılışın ardından sporcularla tenis oynadı ve bol bol fotoğraf çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa Tenis Kış Kupası Buca'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement