Avrupa Tenisinin Şampiyonları Buca'da Belirlendi - Son Dakika
Spor

Avrupa Tenisinin Şampiyonları Buca'da Belirlendi

Avrupa Tenisinin Şampiyonları Buca\'da Belirlendi

İzmir’de Buca Tenis Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen 2016 16 Yaş Avrupa Tenis Kış Kupası, İsviçre’nin birinciliği ile sonuçlandı.

08.02.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Buca Tenis Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen 2016 16 Yaş Avrupa Tenis Kış Kupası, İsviçre'nin birinciliği ile sonuçlandı. İzleyenlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonucunda ikinci Gürcistan olurken, üçüncülüğü ise Romanya aldı.

Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, bu kez Avrupalı şampiyonları ağırladı. İlk kez uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapan Buca Tenis Kulübü'nde gerçekleşen 2016 16 Yaş Avrupa Kış Kupası, 3 gün boyunca birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

16 yaş grubu sporcuların kıyasıya rekabeti, turnuvayı izleyen sporseverlere de heyecan dolu anlar yaşattı. Türkiye, İsviçre, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Slovakya'dan 18 tenisçinin raket salladığı şampiyonada birinciliği İsviçre göğüsledi. Tenis severlerin yoğun ilgi ile izlediği turnuvada takım olarak Gürcistan ikinci, Romanya üçüncü oldu. Türkiye ise turnuvayı beşinci sırada tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa Tenisinin Şampiyonları Buca'da Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement