Avrupa ve Balkan Şampiyonu Öğrencilerden Aşım'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Avrupa ve Balkan Şampiyonu Öğrencilerden Aşım'a Ziyaret

Avrupa ve Balkan Şampiyonu Öğrencilerden Aşım\'a Ziyaret

Tekvando branşında Avrupa Şampiyonu olan Nureda Kıymet Usta ve Balkan şampiyonu olan Elif Nur Demir, okul idarecileriyle birlikte Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı ziyaret etti.

28.09.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekvando branşında Avrupa Şampiyonu olan Nureda Kıymet Usta ve Balkan şampiyonu olan Elif Nur Demir, okul idarecileriyle birlikte Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım'ı ziyaret etti.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 7. Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 29 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Merkez Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Nureda Kıymet Usta ve 18. Balkan Şampiyonası'nda 33 kilogramda Balkan Şampiyonu olan Merkez Ahmet Mithat Ortaokulu öğrencisi Elif Nur Demir ile okul yöneticileri Hüseyin Kalkan ve Edip İpek, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette öğrencilerin başarısını kutlayan Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Başarılarınız bizi çok mutlu ediyor, sizleri tebrik ediyor, sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve ailelerinize de teşekkür ediyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi ve

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, şampiyon öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Avrupa Tekvando Birliği tarafından Romanya'nın başkenti Bükreş'te 08-11 Eylül 2016 tarihlerinde yapılan, 40 ülkeden 412 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada 7. Avrupa Yıldızlar Tekvando şampiyonasına katılan Kırklareli Merkez Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Nureda Kıymet Usta, 29 kilogramda Avrupa Şampiyonu oldu.

Balkan Taekwondo Birliği tarafından Bulgaristan'ın Dupnitsa kentinde 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya 9 ülkeden 623 sporcu katıldı. Bulgaristan'da yapılan 18. Balkan Şampiyonası'nda Kırklareli Merkez Ahmet Mithat Ortaokulu öğrencisi Elif Nur Demir 33 kilogramda Balkan Şampiyonu oldu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa ve Balkan Şampiyonu Öğrencilerden Aşım'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement