Avrupalı Turizm Elçileri Niksar'da - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Turizm Elçileri Niksar'da

Avrupalı Turizm Elçileri Niksar\'da

“Be Yourself Proof Yourself” projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti, Polonya, Yunanistan, İtalya ve Romanya’dan Tokat’ın Niksar ilçesine gelen öğrenciler şehri gezdi.

05.04.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Be Yourself Proof Yourself" projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti, Polonya, Yunanistan, İtalya ve Romanya'dan Tokat'ın Niksar ilçesine gelen öğrenciler şehri gezdi.

"Be Yourself Proof Yourself" projesi Türkiye Koordinatörü TOKİ Ulucan Ortaokulu, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Yunanistan, İtalya ve Romanya'dan gelen öğrencilere Niksar'ı tanıttı.

Toplam beş gün boyunca Niksar ve bölgede gezi faaliyetlerinde bulunan öğrenciler, Niksar Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kendilerini Niksar'da misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

5 gün süren hareketlilik boyunca öğrencileri etkin hale getirmek sportif faaliyetlere olan ilgiyi arttırmak, sosyalleştirmek ön yargıları kırmak dil becerilerini geliştirmek farklı kültürlere olan farkındalık düzeylerini arttırmak, arkadaşlık, dostluk, paylaşma, ortak hareket etme gibi amaçlar içerdi. Program çerçevesinde çocukta özgüven, özsaygı, disiplin gibi kavramların geliştiği kaydedildi.

Öte yandan "Be Yourself Proof Yourself" projesi kapsamında Niksarlı öğrenciler, yurt dışından gelen öğrenciler ile konaklıyorlar. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupalı Turizm Elçileri Niksar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement