Avukatının İddiası: Atayün, 4 - 5 Gün Süresince İfade Verebilir - Son Dakika
Güncel

Avukatının İddiası: Atayün, 4 - 5 Gün Süresince İfade Verebilir

Avukatının İddiası: Atayün, 4 - 5 Gün Süresince İfade Verebilir

İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, sorgu işlemlerine yeniden başladı. Mahkeme ilk olarak eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ü sorguluyor.

28.07.2014 11:37  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz operasyonu kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen aralarında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün de bulunduğu 49 kişinin sorgusuna saat 10.00 itibari ile başlandı. Atayün'ün avukatı, müvekkilinin ifadesinin 4 ya da 5 gün sürebileceğini iddia atti.

HAKİM, ATAYÜN'DEN BAŞLADI

Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 16 kişinin ifadesi 00.45'te tamamlanmış, Hakim İslam Çiçek duruşmaya 09.00'a kadar ara vermişti. Aranın ardından 17. kişi olarak eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ifadesi alınmaya başlandı. Polislerin avukatlarından Ömer Turanlı, Atayün'ün ifadesinin 4-5 gün sürebileceğini iddia etti.

"BAYRAM GÖRÜŞMESİ TALEBİ"

Öte yandan polis avukatları gözaltındaki müvekkillerinin aileleriyle bayram görüşmesi yaptırılması talebi "Bayram başlamadı" gerekçesi ile dün gece reddedilirken avukatların söz konusu talebi bugün de yineleyecekleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avukatının İddiası: Atayün, 4 - 5 Gün Süresince İfade Verebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KITMİR: YAPTIKLARININ HUKUKSUZ OLDUĞUNU, HAKSIZ YERE BU POLİSLERE ZULMEDİLDİĞİNİ EN İYİ BU HAKİMLER, SAVCILAR VE BU OPERASYONU YAPAN POLİSLER BİLİYORLAR, ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKLER ER YADA GEÇ ORTAYA ÇIKINCA BUNLAR NE YAPACALARLAR (ÇÜNKÜ GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR) 0 1 Yanıtla

Advertisement