Avustralya Gazi İşleri Bakanı Robert: "Ülke Olarak Terörün Karşısında Yer Aldığınız İçin Sizlere... - Son Dakika
Güncel

Avustralya Gazi İşleri Bakanı Robert: "Ülke Olarak Terörün Karşısında Yer Aldığınız İçin Sizlere...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Robert ile Vali Erkal'dan detaylar- Robert ve Erkal'ın açıklamaları- Hediye takdimi- Karşılamada ve uğurlama Avustralya Gazi İşleri Bakanı Stuart Robert, Fransa'nın başkenti Paris'teki terör saldırılarına ilişkin, "Ülke olarak terörün karşısında yer aldığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz.

15.11.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Robert ile Vali Erkal'dan detaylar- Robert ve Erkal'ın açıklamaları- Hediye takdimi- Karşılamada ve uğurlama Avustralya Gazi İşleri Bakanı Stuart Robert, Fransa'nın başkenti Paris'teki terör saldırılarına ilişkin, "Ülke olarak terörün karşısında yer aldığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte IŞİD denen terör örgütünü dünya üzerinden silmeyi umut ediyoruz" dedi.Beraberindeki heyetle Çanakkale Valisi Hamza Erkal'ı ziyaret eden Robert, bir gazetecinin Paris'teki terör saldırılarına ilişkin sorusunu yanıtladı.Saldırılar sırasında Paris'te askeri yetkililerle yemekte olduğunu belirten Robert, şöyle konuştu: "Anladığım kadarıyla Fransa'da İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana gerçekleştirilen en büyük terör saldırıları yaşandı. Gerçekten çok üzücü. Şu anda Başbakanımız, Türkiye Cumhurbaşkanı ile gerçekleştirdikleri toplantılarda teröre karşı ortak mücadele etme kararı aldı. Ülke olarak terörün karşısında yer aldığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte IŞİD denen terör örgütünü dünya üzerinden silmeyi umut ediyoruz."Erkal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Terör konusuna değinen Erkal, "Türkiye olarak, terörden en çok çekmiş memleketlerden biri olarak terörü lanetliyoruz. Terör bizde 30-40 yıldır devam ediyor. Tabii ki tek ümidimiz, tüm dünyanın terör karşısında beraberlik içinde durması. Sadece kendi bölgelerine geldiği zaman değil, diğer bölgelerde de terör devam ederken birlikte karşı durmalarını arzu ederiz" ifadesini kullandı.Daha sonra Robert ve Erkal, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Avustralya Gazi İşleri Bakanı Robert: "Ülke Olarak Terörün Karşısında Yer Aldığınız İçin Sizlere...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avustralya Gazi İşleri Bakanı Robert: 'Ülke Olarak Terörün Karşısında Yer Aldığınız İçin Sizlere... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement