Avustralyalı Polis Soygun Yapacakken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Avustralyalı Polis Soygun Yapacakken Yakalandı

Avustralya’nın Sydney kentinde para transferi sırasında soygun yapmaya kalkan biri polis üç kişi amaçlarına ulaşamadan yakalandı.

01.09.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Sydney kentinde para transferi sırasında soygun yapmaya kalkan biri polis üç kişi amaçlarına ulaşamadan yakalandı.

Biri Sydney polis teşkilatında görevli üç erkek, Sydney'in Cabramatta semtinde bir kadın görevlinin taşıdığı ve içinde yüz binlerce dolar bulunan çantayı çalmaya çalıştıkları sırada polisin operasyonuyla engellendi.

Soygun için yol yapım işçilerinin kıyafetlerinden giyen ve peruk takan kişiler, para dolu çantayı çalmaya teşebbüs ettikleri sırada kendilerini takibe alan özel polis timleri tarafından yakalandı. Yakalanan polis memurunun başka bir olaydan dolayı görevinden geçici uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi.

Polisin soyguncuları yakalamak için düzenlediği operasyonda kullandığı biber gazından çevrede bulunan çok sayıda kişi etkilendi. Sydney polis teşkilatından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve olayla ilgili başka kişilerin de gözaltına alınabileceği belirtildi. - Melbourne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avustralyalı Polis Soygun Yapacakken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement