Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Kayseri'de

Avusturya\'nın Ankara Büyükelçisi Kayseri\'de

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan AK Parti'li Mehmet Özhaseki ile bir süre görüştü.

14.04.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan AK Parti'li Mehmet Özhaseki ile bir süre görüştü. Başkan Özhaseki, Erciyes Dağı'nda başlayan ticari ilişkinin dostluğa dönüştüğünü söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Wölfer'i, makamında ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile Avusturya'nın Kayseri Fahri Konsolosu Mehmet Eğlenceoğlu da hazır bulundu. Avusturya ile olan ticari ilişkinin dostluğa dönüştüğünü vurgulayan Başkan Mehmet Özhaseki, "Erciyes Dağı iki ülkeyi biraz daha yaklaştırdı. Erciyes Dağı daha önce Büyükşehir sınırlarında olmadığı için bir çalışma yapamamıştık. Birkaç yıl önce bizim sınırlarımıza dahil olunca çalışmaya başladık. 'Buraya en iyi örnek neresi olur?' diye düşündüğümüzde Avusturya'daki kayak merkezleri karşımıza çıktı. Geçen zaman içinde doğru işler ve doğru yatırımlar yaptık. Ortaya iyi sonuçlar çıktı, bundan sonra da yatırımlarımız sürecek ve Avusturya ile işbirliğimiz devam edecek" dedi.

Avusturya Büyükelçisi Klaus Wölfer de yeniden başkanlığa seçilen Özhaseki'yi kutladı.

Başkan Özhaseki, konuk Büyükelçi'ye üzerinde Türk motiflerinin yer aldığı vazo ile Kayseri'yi anlatan katalog, Büyükelçi Wölfer de Özhaseki'ye Viyana'yı tanıtan kitap hediye etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement