Avusturyalı Yaşlı Dağcının Şüpheli Ölümü - Son Dakika
Güncel

Avusturyalı Yaşlı Dağcının Şüpheli Ölümü

Avusturyalı Yaşlı Dağcının Şüpheli Ölümü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarında soğuk havaya rağmen denize giren 85 yaşındaki Avusturyalı dağcı yaşamını yitirdi.

28.09.2014 03:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarında soğuk havaya rağmen denize giren 85 yaşındaki Avusturyalı dağcı yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre yaklaşık bir hafta önce 79 yaşındaki eşi ile geldiği Sarımsaklı'da bir otelde tatil yapan Bruno Rammer isimli 2 yetişkin çocuk babası yaşlı adam, saat 16.00 sıralarında soğuk havaya rağmen kumsaldan denize girdi.

Çok iyi yüzücü ve kayak sporları tutkunu olduğu öğrenilen yaşlı dağcı; denize girer girmez hızla açığa doğru yüzmeye başladı.

Kumsaldan oldukça uzun bir mesafeye açıldığı bildirilen yaşlı sporcunun uzun süre kumsala geri dönmemesi üzerine eşi ve vatandaşlar jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine durumu haberdar etti.

Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleriyle, Ayvalık Sahil Güvenlik ekiplerinin Sarımsaklı plajı açıklarında yaptıkları kısa bir araştırma sonrasında yaşlı dağcının denizin üzerinde duran cansız bedeni bulundu.

Jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından karaya çıkarılan yaşlı turist için yapılacak bir şeyin kalmaması üzerine, talihsiz adamın cenazesi Ayvalık Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Burada savcının yaptığı incelemelerin ardından 85 yaşındaki yaşlı adamın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avusturyalı Yaşlı Dağcının Şüpheli Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement