Avutoğlu Saldırılara Cüret Edenlerin Hesabını En Ağır Şekilde Ödeyeceklerinden Şüpheniz Olmasın - Son Dakika
Güncel

Avutoğlu Saldırılara Cüret Edenlerin Hesabını En Ağır Şekilde Ödeyeceklerinden Şüpheniz Olmasın

Avutoğlu Saldırılara Cüret Edenlerin Hesabını En Ağır Şekilde Ödeyeceklerinden Şüpheniz Olmasın

Dha Ankara - Davutoğlu Saldırılara cüret edenlerin hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden şüpheniz olmasın (2)DAVUTOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA TEDAVİYE MUHTAÇ, PATOLOJİK VAKAKILIÇDAROĞLU'NU ÖNCE TIBBİ MUAYENEDEN SONRA AHLAKİ DERSTEN GEÇİRMEK LAZIMKENDİ FEZLEKELERİNİN YARGIYA İNTİKALİNDEN Mİ ÇEKİNİYORSUN KILIÇDAROĞLU'BU SAPIK AŞAĞILIKLARIN EN AŞAĞISIDIR' DİYE İLK KONUŞAN BENİMAK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5'inci Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuşarak Kilis'e düşen IŞİD roketlerine ilişkin Ülkemizi, vatandaşımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla sonuç alıncaya kadar mücadele devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz.

13.04.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Ankara - Davutoğlu Saldırılara cüret edenlerin hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden şüpheniz olmasın (2)

DAVUTOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA TEDAVİYE MUHTAÇ, PATOLOJİK VAKA

KILIÇDAROĞLU'NU ÖNCE TIBBİ MUAYENEDEN SONRA AHLAKİ DERSTEN GEÇİRMEK LAZIM

KENDİ FEZLEKELERİNİN YARGIYA İNTİKALİNDEN Mİ ÇEKİNİYORSUN KILIÇDAROĞLU

'BU SAPIK AŞAĞILIKLARIN EN AŞAĞISIDIR' DİYE İLK KONUŞAN BENİM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5'inci Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuşarak Kilis'e düşen IŞİD roketlerine ilişkin Ülkemizi, vatandaşımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla sonuç alıncaya kadar mücadele devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak şüpheniz olmasın dedi.

DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT MEVZİLER VURULDU

Başbakan Davutoğlu, AK Parti 5'inci Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı. Burada hitap eden Davutoğlu, son günlerde Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgeden ateşlenen mermiler nedeniyle Kilis'te meydana gelen patlamalara değinerek 2 gündür ensar şehir, gurur duyduğumuz, mültecilere kucak açasıyla iftihar ettiğimiz ensar şehir Kilis'e DEAŞ terör örgütüne ait roket mermileri düşüyor. Bu sabah yeniden 4 roket düştü. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz angajman kuralları çerçevesinde anında karşılık verdi ve DEAŞ terör örgütüne ait mevziler vuruldu. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken Kilis'teki kardeşlerimize de geçmiş olsun diyorum. Milletimiz ve Kilis'teki vatandaşlarımız emin olsun. Ülkemizin savunması, milletimizin emniyet ve huzuru için her türlü önlem ve tedbiri alıyoruz. Vatandaşlarımızın zararını telafi edecek, hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

TÜM ŞER ODAKLARIYLA SONUÇ ALINCAYA KADAR MÜCADELE DEVAM EDECEK

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın incelemelerde bulunmak üzere Kilis'e gittiğini açıklayan Davutoğlu, Maalesef sınırlarımızın yanı başında çok şiddetli çatışmalar yaşanmaya devam ediyor. Dün Kilis Valimizle, Kilis Belediye Başkanımızla, Milli Savunma Bakanımızla ve Genelkurmay Başkanımızla konuştum. Gerekli tedbirler hususunda istişarelerde bulunduk. Bugün incelemelerde bulunmak üzere Milli Savunma Bakanımız, Genelkurmay Başkanımız ve MİT Müsteşarımız Kilis'teler. Vatandaşlarımızı bu ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Ülkemizi, vatandaşımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla sonuç alıncaya kadar mücadele devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak şüpheniz olmasın diye konuştu.

MİLLETİN OYLARINI ÖZERKLİK HEZEYANLARIYLA SUİSTİMAL EDEN BAŞKANLAR VAR

Bazı belediye başkanlarının elindeki imkanları terörist faaliyetlerde kullandığını savunan Davutoğlu, Halkın teveccühüyle belediye başkanlığı makamına geldiği halde, millete hizmet için kendisine emanet edilen belediye imkanlarını terörist faaliyetlerin lojistiğinde kullanan başkanlar var. Belediyeye ait iş makinalarını yöre halkının can güvenliğine, huzuruna kast etmek için kullanan, çukurlar kazdıran başkanlar var. Milletin verdiği oyları özerklik hezeyanlarıyla suistimal eden, hizmet için alınan iş makinalarını çukur kazmak için kullanan, merkezi bütçeden gönderilen ödeneği yıkımda harcayan başkanlar var. Sizler imar başkanlarısınız onlar tahrip belediye başkanları. Biz farklı partilerdeki belediyelere farklı davranmıyoruz. Ayrımcılık yapmıyoruz. Milletin emaneti olan bütçeyi hukuk çerçevesinde kimin ne hakkı varsa adilane paylaştırıyoruz dedi.

AK PARTİ BİR KARAR ALDI MI HİÇBİR FİRE VERMEZ

AK Parti'nin hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliği teklifini TBMM Başkanlığı'na sunduğunu bildiren Davutoğlu, Teröre destek veren, terör örgütünün sözcülüğüne soyunan milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırmak için dün AK Partili milletvekilleri tam bir kadroyla, omuz omuza, 316 imzayla TBMM'ye yasa teklifi verdiler. İşte AK Parti farkı bu. Yıllardır bizim dokunulmazlıkların kaldırılmasından tedirgin olacağımızı zannedip meydan okuyanlara şunu söyledim. Madem meydan okuyorsunuz işte hodri meydan, 316 milletvekili, hiçbir şeyden çekinmeden imzalarını attılar. Bu da şunu gösterir. AK Parti bir karar aldı mı, hiçbir fire vermez açıklamasında bulundu.

MECLİS'İ TERÖR DESTEKÇİLİĞİNİN ZIRHI HALİNE GETİREN MİLLETVEKİLLERİNİ YARGI ÖNÜNE ÇIKARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİK

AK Parti'nin dokunulmazlıkların kaldırılmasından korkmadığını vurgulayan Başbakan Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü Haftalardır dokunulmazlıklar konusunda tartışmalar milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Biz yüce Meclis'i terör destekçiliğinin zırhı haline getiren milletvekillerini yargı önüne çıkarmak için harekete geçtik. Ancak CHP, terör sözcüsü haline gelen milletvekillerine kendisini siper etmek amacıyla dokunulmazlıkların kaldırılmasını teklif eden bu girişimlerimize destek vermedi. Biz muhalefeti mazeretsiz bırakmak için bu teklife de evet diyerek Meclis'i meşgul etmeyecek bir yasa teklifiyle fezlekeleri yargıya intikal ettirme önerisini geliştirdik. Günlerdir hatta yıllardır kamuoyunu dokunulmazlıklar konusuyla meşgul eden CHP'den ses çıkmıyor. Çıkmaz, çünkü onlar kendilerinden korkar. Dokunulmazlık kalktığında mahkemede hesap veremeyeceklerini düşünürler. Aslında dün imzalarla şunu dedik. Biz dünyevi mahkemelerde de uhrevi mahkemede de her an hesap vermeye hazırız, meydandayız, meydanda olacağız. Bizi kimse dokunulmazlıklar konusunda korkutamaz

KENDİ FEZLEKELERİNİN YARGIYA İNTİKALİNDEN Mİ ÇEKİNİYORSUN KILIÇDAROĞLU

Dokunulmazlık dosyaları üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Davutoğlu, Şimdi göreceğiz. Anayasa Komisyonu'ndan geçtikten sonra Genel Kurul'da takke düşüp kel görünecek. Kimin mahkemelerden korktuğu kimin korkmadığı, kimin alnının yüreğinin ak olduğu, kiminin de alnının kara yüreğinin de kapkara olduğu ortaya çıkacak. Günlerdir ağıza alınmayacak hakaretlerle meşgul olan Kılıçdaroğlu, nezaketsizlik rekorları kırmaya yöneleceğine neden dokunulmazlıklar konusuna girmiyor Kendi fezlekelerinin de yargıya intikalinden mi çekiniyorsun Kılıçdaroğlu ifadelerini kullandı.

'BU SAPIK AŞAĞILIKLARIN EN AŞAĞISIDIR' DİYE İLK KONUŞAN BENİM

Karaman'daki 'cinsel istismar' davasına ilişkin konuşan Davutoğlu, Birkaç hafta önce Karaman'da hepimizin vicdanını derinden yaralayan bir vaka yaşandı. İlk günden itibaren parti ve hükümet olarak bu olayın üzerine gittik ve 600 yıl hapisle yargılanan aşağılar aşağısı bu sapığın hak ettiği cezanın mevcut ceza yasamızda bulunmayışından duyduğumuz üzüntüyü paylaştım. Şimdi diyor ki Kılıçdaroğlu 'Niye sesiniz çıkmadı'. Açsın baksın konuşmalarıma. Olay ortaya çıktığı anda kamuoyuna hitap ederek bu sapık aşağılıkların en aşağısıdır, diye ilk konuşan benim. Bizim hiçbir kötü eylemin sözün yanında durmamız mümkün değil diye konuştu.

TEDAVİYE MUHTAÇ, PATOLOJİK VAKA OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Karaman'daki 'istismar' davası üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na olayın ardından sarf ettiği sözler nedeniyle tepki gösteren Başbakan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü Hal böyle olmasına rağmen CHP'nin başındaki hasta adam, olayı bıraktı. Sapığı da bıraktı bize saldırmaya, bakanımıza saldırmaya hızını alamayıp her yere saldırmaya başladı. Dünkü konuşmasıyla bir kez daha tedaviye muhtaç, patolojik vaka olduğunu gösterdi. Girdiği tüm seçimleri kaybetmiş. Önce tıbbi bir muayeneden sonra ahlaki bir dersten geçirmek lazım Kılıçdaroğlu'nu. Birtakım sermaye ve medya çevrelerinin parlatmasıyla bugünlere gelmiş son zamanlarda da bulunduğu koltuğu, muhtaç olduğu paralel yapının sözcülüğüne soyunmuş, paralel yapıya partisini teslim etmiş bu kişinin seviyesizliği had safha ulaştı. Türkiye ile ilgili bir vizyonu olmadığı için gündeme gelmek amacıyla maalesef hakaret ve iftira gibi çirkinliklere yöneliyor. Sarf ettiği nezaketsiz, çirkin sözlerle gündem olmak maalesef bu seviyesiz şahsiyeti rahatsız etmiyor. Yıllardır kendi partisinin seviyesini ısrarla dibe çeken bu şahıs, artık Türk siyasetinin de seviyesini dibe çekme gayretinde. Eminim Türk siyasetinde hakaretleri, iftiraları derleyen bir çalışma yapılsa bu nezaketsiz kişi birinci olur. Ne siyaset kurumu ne milletimiz ne de CHP'ye oy veren vatandaşlarımız bu hasta adamı hak etmiyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avutoğlu Saldırılara Cüret Edenlerin Hesabını En Ağır Şekilde Ödeyeceklerinden Şüpheniz Olmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement