Awaza Pwa Windsurf Cup 2014 Heyecanı Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Awaza Pwa Windsurf Cup 2014 Heyecanı Devam Ediyor

Awaza Pwa Windsurf Cup 2014 Heyecanı Devam Ediyor

22 ülkeden dünyanın en iyi 71 sörfçüsünün yarıştığı Awaza PWA Windsurf Cup Türkmenistan 2014, tüm hızıyla devam ediyor.

03.07.2014 16:11  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polimeks'in sponsorluğunda Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov himayesinde başlayan organizasyon, ilk iki gününde heyecanlı yarışlara sahne oldu. Awaza PWA Windsurf Cup Türkmenistan 2014, 6 Temmuz'a kadar devam edecek.

Türkmenistan Awaza Bölgesi'nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü, PWA Windsurf Cup 2014'e ev sahipliği yapıyor. 1 Temmuz'da başlayan yarışlar 6 Temmuz'a kadar devam ediyor. Rüzgarın çok hafif olmasından dolayı ara verilen yarışların ikinci gününde, kadın kategorisinde yaptığı mükemmel başlangıçla zafer Delphine Cousin'in oldu.

22 ülkeden 71 sporcunun katıldığı organizasyonun ikinci gününde rüzgar performanslarda belirleyici oldu. Erkek kategorisinde yalnızca 4 sporcu etapları bitirebilirken; Julien Quentel yarı finale kalan ilk isim oldu. Malte Reuscher, Andrea Rosati, Sean O'Brien ise yarışı bırakmayan diğer sporculardı.

Kadın kategorisinde ise rekabet daha büyüktü. Fransız sporcu Delphine Cousin ikinci gün lider olurken; Lena Erdil ikinci, Mio Anayama üçüncü, Marion Mortefon dördüncü, Maria Andres beşinci, 2012 PWA Windsurf Cup şampiyonu Valerie Ghibaudo ise altıncı sırada tamamladı.

Awaza Bölgesi'nin ilk marinası; Yelken Yat Kulübü

Hazar Denizi kyısında yer alan Yelken Yat Kulübü 1 kilometerelik sahiliyle Awaza Bölgesi'nin ilk marinası olma özelliğini taşıyor. Yelken Yat Kulübü ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına uygun, keyif dolu mekanlarla aralıksız eğlence ve spor imkanı sunuyor. Yelken ve yatların yararlanabileceği hizmetler, açık spor alanları ve motorlu su sporları imkanlarıyla hizmet veriliyor. Lüks konaklama imkanları ve zengin yaşam alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir alan sunan Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan'ın turizm merkezi Awaza'da bölgenin en kapsamlı ve en konforlu tesisi olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Awaza Pwa Windsurf Cup 2014 Heyecanı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement