Ayağı Kırılan Futbolcu, Bankla Saha Dışına Taşındı - Son Dakika
Spor

Ayağı Kırılan Futbolcu, Bankla Saha Dışına Taşındı

İstanbul Amatör Küme futbol maçında futbolcular, kaval kemiği kırılan Albayraksporlu Lütfi Balcı'yı, sahada sedye bulunmadığı için bankla kenara taşıdı.

28.12.2014 17:18  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Amatör Kümesi'nde dün oynanan Albayrakspor-Vefa maçında ayağı kırılan Albayrakspor'un kaptanı Lütfi Balcı, sahada ambulans hatta sedye dahi bulunmadığı için, soyunma odasından getirtilen bir bank ile saha dışına çıkarıldı. Talihsiz futbolcu, ambulansın 30 dakika sonra gelmesi nedeniyle üşümemesi için kamyonet tarzı bir aracın bagajında bekletildi.

'yerelfutbol.com'dan Ali Kemal Demir'in haberine haberine göre; Albayrak Sahasında Albayrakspor ile Vefa takımları arasında oynanan İstanbul Süper Amatör Lig maçı, sağlık skandalına sahne oldu.

FUTBOLCUNUN KAVAL KEMİĞİ KIRILDI

Maçın 76.dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Albayrak'ın kaptanı Lütfü Balcı'nın sağ ayağı, kaval kemiğinden kırıldı. Talihsiz futbolcuya ilk müdahaleyi Albayrak Kulübü'nün masörü Salih Güntürk yaparken, statta ambulans, hatta sedye dahi olmaması maçı izleyenleri çileden çıkarttı.

30 DAKİKA AMBULANS GELMEDİ

Soyunma odasından getirilen bank ile saha dışına taşınan futbolcu, ambulansın 30 dakika sonra gelmesi nedeniyle üşümemesi için kamyonet tarzı bir aracın bagajında bekletildi. Ardından da takım arkadaşların desteği sayesinde ambulansa taşındı. Karayolları Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırılan futbolcu, dün akşam saatlerinde ameliyat oldu.


Ayağı Kırılan Futbolcu, Bankla Saha Dışına Taşındı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ayağı Kırılan Futbolcu, Bankla Saha Dışına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tiko: Sonra niye Türkiye de futbol gelişmiyo ! Bikere akıl yok en baştan 9 0 Yanıtla
  • Yorumcu: Yazık ne demeli adaletsizlik..süper lig de böyle bir durum olsa aylarca yıllarca yazarlar gündeme getirirler.bu haberse yarın unutulur..amatör maclarına olan ilgi buradan belli oluyor zaten..büyük geçmiş olsun arkadasa adalet türkiyede sadece kadın ve parti ismidir.. 7 0 Yanıtla
  • Japıcal: Allah yardımcısı olsun zor ... 5 0 Yanıtla
  • 61: Amatörde top oynamak zor iş 1 0 Yanıtla
  • g.bsbyk: Yazik. Babadanda yoksa markette 1 lira maasa talim 1 0 Yanıtla

Advertisement