Ayağı Kırılan Kazazedeyi Afad Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Ayağı Kırılan Kazazedeyi Afad Ekipleri Kurtardı

Hemşin'de ormanlık alanda ayağı kırılan kişiye, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri müdahale etti.

21.03.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hemşin'de ormanlık alanda ayağı kırılan kişiye, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri müdahale etti.

Hemşin'den Çayeli'ne geçiş bölgesi olan Venekdere Vadisi'nde, arkadaşlarıyla gezintiye çıkan Nedim Hürremoğlu, ayağının kayması sonucu düştü. Hürremoğlu'nun sağ ayak bileğinin kırılması üzerine arkadaşları, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen'in talimatıyla bölgeye gönderilen AFAD ve sağlık ekipleri, bölgeye araç yolu olmadığı için 3 saat yürüyerek Hürremoğlu'na ulaştı. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalenin yapıldıktan sonra sedyeye koyulan 110 kilogram ağırlığındaki Hürremoğlu, ekiplerin çabaları sonucu 6,5 saat taşınarak ambulansa ulaştırıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hürremoğlu, "Ormanda gezintiye çıkmıştım, bir anda ayağım kayınca düştüm ve bileğim kırıldı. Yanımda arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım. Beni kurtarmaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaymakam Türkmen ise haberi alır almaz sağlık ekiplerini bölgeye gönderdiklerini ifade ederek, Hürremoğlu'na geçmiş olsun diledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayağı Kırılan Kazazedeyi Afad Ekipleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement