Ayağını Saman Balya Makinesine Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Ayağını Saman Balya Makinesine Kaptırdı

Ayağını Saman Balya Makinesine Kaptırdı

Sivas'ın Zara İlçesi'nde sol ayağını saman balya makinesine kaptıran 30 yaşındaki Hüseyin Öztürk yaralandı.

15.07.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Zara İlçesi'nde sol ayağını saman balya makinesine kaptıran 30 yaşındaki Hüseyin Öztürk yaralandı.

İlçeye bağlı Kuşçu köyünde yaşayan ve çiftçilik yapan Hüseyin Öztürk, samanları balyalamak için köyün dışında bulunan tarlasına gitti. Burada balya yaptığı sırada traktörün arkasına takılı olan balya makinesi arızalandı. Arızaya bakmak için makinenin üzerine çıkan Öztürk, makinenin yeniden çalışması sonucu bir anlık dalgınlıkla sol ayağını kaptırdı. Ayağında kırıklar oluşan ve derisi parçalanan Öztürk'ün dördüncü parmağı koptu. Yakınları tarafından Zara Devlet Hastanesi'ne getirilen Öztürk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı. Parçalanan parmağı yerine dikilemeyen Hüseyin Öztürk, Günlük işimi yapmak için tarlaya gittim. 1-2 saat çalıştıktan sonra makine arıza yaptı. Bakmak için makinanın üzerine çıktım. Bakarken dalgınlıkla ayağımı makinanın tamburuna kaptırdımdedi. Tedavisi devam eden Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayağını Saman Balya Makinesine Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement