Ayakkabısı Çıkan Eylemcinin Zor Anları! Son Deparla Polisten Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Ayakkabısı Çıkan Eylemcinin Zor Anları! Son Deparla Polisten Kaçtı

Ayakkabısı Çıkan Eylemcinin Zor Anları! Son Deparla Polisten Kaçtı

Polis dün Taksim'de toplanan LGBTİ üyelerine müdahale etti. Müdahale sırasında ayakkabısı çıkan bir eylemcinin zor anları görüntülere yansıdı.

27.06.2016 01:09  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada yapılan çağrılarla Beyoğlu'nda bir araya gelen LGBTİ üyeleri, "Onur Yürüyüşü" düzenlemek için İmam Aslan ve Mis sokaklarında toplandı. İstanbul Valiliği'nce izin verilmemesine rağmen yürüyüş yapmak isteyen LGBTİ üyelerine polis ekipleri müdahale etti. Polisin müdahalesi sırasında ayakkabısı çıkan bir eylemcinin zor anları ilginç görüntülere sahne oldu.


POLİS MÜDAHALE ETTİ

Dün akşam saatlerinde Taksim Mis Sokak'ta toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, slogan atınca polis gazla müdahale etti. Dağılan grup, polis ayrıldığında tekrar tekrar Mis Sokak ve İmam Adnan Sokak'ta toplandı.


AYAKKABISI ÇIKAN EYLEMCİNİN ZOR ANLARI

Polis eylemcilere her defasında müdahale edince sık sık kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sırasında kaçan eylemcilerden birinin ayakkabısı çıkınca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Yanındaki arkadaşlarıyla kaçarken ayakkabısı çıkan kişi, durarak ayakkabısını aldı.


AYAKKABIYI ALIP DEPAR ATTI

Bu sırada arkadaşlarının arkasında kalan eylemci, ayakkabısını eline aldıktan sonra bir koşucu gibi depara kalkarak arkadaşlarını yakaladı. Eylemci son attığı depar sayesinde de polise yakalanmaktan kurtuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayakkabısı Çıkan Eylemcinin Zor Anları! Son Deparla Polisten Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement