Küçük Irmak'ı Öldüren Caninin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Küçük Irmak'ı Öldüren Caninin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Küçük Irmak\'ı Öldüren Caninin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Manisa'da 4 yaşındaki Irmak'ı öldürüp çaya attığını televizyon programında itiraf eden komşusu Himmet A. tutuklandı. Öte yandan Himmet A.'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

21.10.2016 19:15  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 6 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden ve İstanbul'da gözaltına alınarak Manisa'ya getirilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Himmet A.'nın, bir çuvalı çöp konteynerine atarken güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Alaşehir'de 14 Ekim tarihinde evlerinin önünden kaybolan Irmak Kupal'ı öldürdüğünü dün canlı yayında itiraf eden ve İstanbul Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından program arasında gözaltına alınan Himmet A., Manisa'ya getirilmişti. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Himmet A.'nın emniyetteki ifadesinde, Irmak'ı tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi çuvala koyup çöp konteynerına bıraktığını ve bir süre sonra gittiğinde çuvalın orada olduğunu görüp alarak Sakırız Çayı'nın kenarına bıraktığını söylediği öğrenildi.

Komşusu tarafından öldürülen küçük kızı arama çalışmaları Sarıkız Çayı'nın çevresindeki geniş bir alanda sürüyor.

AYAKKABISI VE KANLI ÇUVAL BULUNDU

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal için bölgede başlatılan kazı çalışmalarından bu akşama kadar herhangi bir sonuç alınamadı. Türkiye genelindeki 2 tane bulunan ceset arama köpeği 'Ateş' ve 'Barbi' de, minik Irmak'ı bulunması için yürütülen çalışmalarda kullanılıyor.

Çalışmalarda, minik Irmak'a ait ayakkabı, evine 2 kilometre uzaklıktaki Sarıkız Mevkii'nde bulunan bağda bulundu. Akşam ise bölgedeki bir tarlada, üzerinde kan lekesi olduğu düşünülen bir çuval bulundu. Dün hava karardığı için ara verilen çalışmalar, bugün projektörlerle bölge aydınlatarak devam edileceği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINDAKİ ÇUVALDA O MU VAR?

Bu arada katil zanlısı H.A.'nın bir işyerinin önündeki çöp konteynerine gündüz saatlerinde çuval bıraktığı, aynı çuvalı akşam aldığını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Irmak'ı Öldüren Caninin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement