Ayakta Duramayan Otostopçu, Polise Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Ayakta Duramayan Otostopçu, Polise Zor Anlar Yaşattı

Ayakta Duramayan Otostopçu, Polise Zor Anlar Yaşattı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, TEM Otoyolu Körfez gişeleri önünde güçlükle ayakta durarak otostop yapmak isteyen genç, polis ve 112 Acil ekiplerine zor anlar yaşattı.

16.11.2015 15:24  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, TEM Otoyolu Körfez gişeleri önünde güçlükle ayakta durarak otostop yapmak isteyen genç, görenlere korku yaşattı. Olası bir kazayı önlemek için güçlükle ikna edilen genç, hastaneye götürüldü.

GÖREN VATANDAŞ POLİSİ ARADI

TEM Otoyolu Körfez gişeleri önünde bariyerlere oturan ve zaman zaman düşen genci gören vatandaşlar, 112 Acil ve polisi aradı.

Olay yerine gelen ekipler bariyerlerde oturan S.Y.'yi hastaneye götürmek istedi. Hastaneye gitmek istemeyen S.Y. iyi olduğunu ve otostop yapmak için gişelerin önünde beklediğini söyledi. Polis, ayakta durmakta zorlanan S.Y.'nin düz bir çizgi üzerinde yürümesini istedi. Ne kullandığı bilinmeyen genç, güçlükle yürürken, polis ve 112 Acil ekipleri otoyolun kenarında kaza geçirmesinden endişe ettikleri genci hastaneye götürmek için ikna etmeye çalıştı.

POLİS ZOR ANLAR YAŞADI

Ekipler ikna çabalarında zor anlar yaşadı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucu S.Y. Derince Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayakta Duramayan Otostopçu, Polise Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BIYOLOG: adam kesin cehepeli,,akapeli olmasi mümkün degildir,,cünkü onlarin atasi sayin rte,,hayatta agzina alkol almamis bir atadir.ama cehepelilerin atasi ömrünün sonuna kadar icmis ve alkolden ölmüstür. 6 2 Yanıtla
  • DÇK (Dünyayi Çiftçilik Kurtaracak): Bunlari sabahtan akşama,akşamdan sabaha kadar tarlalarda çalıştıranci akıl başlarina gelsin.yiyecek olarak bol bol patates,kurufasulye,nohut ve bulgur verecen, anlasinlar o zaman hayat felsefini. 3 0 Yanıtla
  • ilknur: tunmusun has hosafmisin malmisin dallamamisin tatinda birak her yerden yirtik d on dan ckar gibi cikma 0 0 Yanıtla

Advertisement