Ayazma Kapalı Pazar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Ayazma Kapalı Pazar Açılıyor

Ayazma Kapalı Pazar Açılıyor

İzmit Belediyesi tarafından Ayazma Mahallesi’nde yaptırılan kapalı pazarda esnaflar 8 Ağustos Cuma gününden itibaren tezgah açmaya başlıyor.

07.08.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Ayazma Mahallesi'nde yaptırılan kapalı pazarda esnaflar 8 Ağustos Cuma gününden itibaren tezgah açmaya başlıyor.

17 Ağustos Bulvarı ile Kiraz Sokak arasında bin 800 metrekarelik alanda inşa edilen kapalı pazarda ilk etapta 57 esnaf faaliyet gösterecek. Pazar yerinde faaliyet gösterecek pazarcılar için İzmit Belediyesi'nde kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimi sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Oruç, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın İzmit'te sokak aralarında faaliyet gösteren semt pazarlarını modern hale getirmek için 5 yıldan beri büyük bir uğraş verdiğini belirterek, " Yeşilova, Kuruçeşme, Yenişehir, Cumhuriyet Plajyolu, Akmeşe ve Yuvam Akarca'da modern pazarlar hizmete girdi. İçinde sosyal donatıları da bulunan pazarlar sayesinde hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız sıcaktan, soğuktan, yağıştan etkilenmiyorlar" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayazma Kapalı Pazar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement