Aybastı Yusuf Güney Konseriyle Coştu - Son Dakika
Magazin

Aybastı Yusuf Güney Konseriyle Coştu

Aybastı Yusuf Güney Konseriyle Coştu

Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Şenlikleri kapsamında pop müziğinin sevilen sesi Yusuf Güney konser verdi.

19.07.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Şenlikleri kapsamında pop müziğinin sevilen sesi Yusuf Güney konser verdi.

Aybastı İmam Hatip Lisesi bahçesinde verilen konsere çok sayıda izleyici katıldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla konsere katılanları coşturan Yusuf Güney iki saat sahnede kalarak Aybastılılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar yaptığı konuşmada, "Aybastı Perşembe Yaylası Şenliklerimizin ikinci akşamında sizlerle buluşmanın sevincini yaşıyorum. Şenliklerimizin yapılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza, tüm iş adamlarımıza, resmi kurum amirlerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Biz, Aybastı için çıktığımız yolda çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Konser bitiminde Sanatçı Yusuf Güney'e sahnede çiçek takdim eden Başkan Gündoğar, "Çok değerli sanatçımız Yusuf Güney'e bu çiçeği tüm Aybastılılar adına kendisine takdim ediyorum. Bizlere çok güzel bir gece yaşattılar. Sizler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sanatçı Yusuf Güney ise, "Beni sizlerle buluşturan çok değerli başkanıma ben de çok teşekkür ediyorum. Yeni konserlerde buluşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Aybastı Yusuf Güney Konseriyle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement