Ayçep'ten Başkan Özakcan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayçep'ten Başkan Özakcan'a Ziyaret

Ayçep\'ten Başkan Özakcan\'a Ziyaret

Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYÇEP) yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

07.02.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYÇEP) yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Düzenlenen ziyarete, geçtiğimiz aylarda seçilen Aydın Çevre ve Kültür Platformu'nun yeni yönetim kurulu üyelerinden Kurban Dülger, Ramazan Tülü, Gönül Hastaoğlu, Meral Uğur ve Mesut Şerif Öztürk katıldı.

Ziyaret sırasında platformunun ileriye dönük projeleri, çalışmaları ve belediye ile ortak hareket edilebilecek konular konuşuldu. Efeler Belediyesince Jeotermal Komisyonu kurulduğunu hatırlatan Başkan Özakcan," Germencik'ten başlayarak Buharkent'e kadar devam eden güzergahta ciddi sorun ve sıkıntıların yaşandığını hepimiz biliyoruz. Santrallerden yayılan buhar ve akışkan maddeler insan sağlığına ve çevreye ciddi zarar veriyor. Ancak bu konuyla ilgili gerekli tedbirler alınmıyor. Özellikle buhar emisyonunun çevrede yarattığı koku ve sağlığı zararlı birtakım kimyasalların varlığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bununla ilgili çok fazla araştırmalar yapıldı. Biz Efeler Belediyesi ve meclisi olarak bu konudaki hassasiyetimizi belirtmek isteriz. Çünkü insan ve çevre sağlığı bizim için önemlidir. İnsan sağlığını yakından ilgilendiren olumsuzlukların en aza indirilmesi için geçmişte olduğu gibi bundan sonrada çalışmalar yapacağız. Platform ile iş birliğinin artarak devam etme gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullanarak yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayçep'ten Başkan Özakcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement