Ayçiçek: "Rektörlüğe Aday Değilim" - Son Dakika
Güncel

Ayçiçek: "Rektörlüğe Aday Değilim"

Ayçiçek: "Rektörlüğe Aday Değilim"

Bingöl Üniversitesi Rektör Adayları arasında ismi geçen Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek, rektör adayı olmadığını, seçimde Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı destekleyeceğini açıkladı.

26.01.2016 17:24  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Ocak 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek Bingöl Üniversitesi Rektörlük Seçimi için basına yansıyan haberlerde Rektör Adayı olacağı belirtilen Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek, adaylığının söz konusu olmadığını bildirdi.

Rektörlük seçiminde Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı destekleyeceğini belirten Ayçiçek, şunları söyledi;

"Üniversitemizin 3. Dönem rektörlük seçimi için daha önce gerek resmi, gerekse gayri resmi olarak hiçbir şekilde adaylığımı açıklamadım. Seçim sürecinde birlik ve beraberliğimizin çok daha önemli olduğu; bu sayede Üniversitemizde çok daha güzel işler yapılacağı ve Üniversitemizin gerek bölgemizde ve gerekse ülkemizde hak ettiği yeri bulacağına inanıyorum. Zaten aday olmadığım bu seçim döneminde ilimizin yetiştirdiği, değişik Üniversitelerin üst düzey görevlerinde engin deneyimleri bulunan, mütevazı kişiliği ile de takdirlerimizi kazanan değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim Çapak hocamıza destek vereceğimi bildirerek, seçimin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak:Bingölonline

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ayçiçek: 'Rektörlüğe Aday Değilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement