Aydemir: 'Dadaşlar 'Evet' Kararlılığında - Son Dakika
Yerel

Aydemir: 'Dadaşlar 'Evet' Kararlılığında

Aydemir: \'Dadaşlar \'Evet\' Kararlılığında

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu için dadaşların ‘evet’ kararında olduklarını, ittifaka varan bir kabulle ‘evet’ tercihinde buluşacaklarını bildirdi.

17.03.2017 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu için dadaşların 'evet' kararında olduklarını, ittifaka varan bir kabulle 'evet' tercihinde buluşacaklarını bildirdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN TESPİTİ

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de gündem dışı söz alarak Genel Kurul'da Erzurumluların referandum yaklaşımını kaydetti. Karayazı'dan Hınıs'a, Çat'tan Aşkale'ye, İspir'den, Tortum'a, Şenkaya'ya kadar Erzurumlunun değişikliğe onay verdiğini belirten Milletvekili Aydemir,

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Binali Yıldırım'ın Anayasa Değişikliği için yaptığı '"Anayasa değişikliği her doğan içindir' tespitini paylaştı.

AYDEMİR TBMM'DE ERZURUM'UN KARARINI AÇIKLADI

Milletvekili Aydemir, 'Sayın Başbakanımızın çok berceste bir ifadeyle 'Her doğan için' millet huzuruna getirdiğimiz, ülkemizi çağlar üzerinden aşırtıp muasır medeniyetler seviyesine getirecek olan yeni Anayasa sürecine, referandum sürecine Erzurum'un Karayazı'dan Hınıs'a, Çat'tan Aşkale'ye, İspir'e, Tortum'a, Şenkaya'ya varıncaya kadar bütün beldelerinde neredeyse ittifaka varan bir kabulle "evet" kararlılığında olduğunu kayda geçmek istiyorum.' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydemir: 'Dadaşlar 'Evet' Kararlılığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement