Aydın'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Aydın'a Şehit Ateşi Düştü

Aydın\'a Şehit Ateşi Düştü

KAYSERİ'de görev yapan ve geçici görevle Hakkari Çukurca'ya gönderilen Aydınlı 23 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Bahri Uçuş, sabah saatlerinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit oldu.

03.09.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de görev yapan ve geçici görevle Hakkari Çukurca'ya gönderilen Aydınlı 23 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Bahri Uçuş, sabah saatlerinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit oldu. Acı haber, şehidin Aydın'ın Kuyucak İlçesi'ndeki evine ulaştı.

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde oturan ve bir süre önce boşanan Hülya Demiral ive Kamil Uçuş'un iki oğlundan Astsubay Üstçavuş Bahri Uçuş, Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düştü.  Kuyucak İlçesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer haberi verdi, birbirine 100 metre uzaklıkta bulunan hem annesinin hem babasının evlerine bayraklar asıldı..

Baba Kamil Uçuş, metaneti korurken, anne Hülya Demiral ve şehidin babaannesi Şükran Uçuş, sinir krizleri geçirdi. Kamil Uçuş, dört yıldır oğluyla görüşmediğini belirterek, "Ben arkadaşından duydum. Sonra da karakola gittim. Dört yıldır görüşmüyorduk" dedi.

Şehidin cenazesinin yarın öğleyin Kuyucak Merkez Camii'nde kılanacak namazın ardından toprağa verilecek.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement