Aydın; AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın; AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu'nu Ziyaret Etti

Aydın; AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu\'nu Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat; AK Parti Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.

01.03.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat; AK Parti Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yaptığı açılış konuşmasında, "Kadirşinas yol arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hiç bir organize olmadan çok değerli grup başkan vekilimizin teşrifini duyan hemşerilerimiz bu kadar kalabalığı oluşturdu. Hepinize minnettarım. Ben şahsım ve yol arkadaşlarım adına grup başkan vekilime hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Sizlerin içinde bulunduğu sorunu çok iyi bir şekilde idrak eden bir hükümet var. Sayın başbakan sizlerle var oldu. Eğer bu gün bu parti kurulmuşsa, bu parti iktidar olmuşsa, bu güne kadar dualarınızla, desteğinizle bu iktidar devam ediyor. Yoksa karşımızda oynan oyunların, sahnelenmek istenen senaryoları, tezgahları hepiniz çok iyi görüyorsunuz.12 yıllık iktidar sürecimizde belki hayalimize dahi sığdıramadığımız, belki çoğunun acaba bu da olur mu dediği birçok icraatı gerçekleştirdik. Biz kardeşlik olsun diyoruz. Biz herkes özgürce yaşasın diyoruz. Bakın daha 28 Şubat sürecinde bu ülke çok şey yaşadı, kurumlarda mescitler kapatıldı, başı örtülü birinin bey bile çalıştığı zaman fişlendi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlayın, eşi kapalı birinin Cumhurbaşkanı olması olur mu dediler.28 Şubat sürecinde mecliste o Merve Kavakçı hanımefendiye yapılanları hepiniz gördünüz değil mi? Ama sizlerden aldığımız destek ve güçle şimdi mecliste başı kapalı hanımefendilerimiz de var. Başı açıklar gibi, başı kapalı olanlarında doğal hakkı. Bizim öyle bir ayrıma ihtiyacımız yok, biz diyoruz ki insan olsun yeter. Dili, dini, düşüncesi, etnik yapısı ne olursa olsun herkes kendini ifade edebilsin, inancını yaşayabilsin, özgür bir şekilde kültürünü yaşayabilsin, dilini konuşabilsin. İmam Hatip okullarımızı kapattılar, başörtülü bacılarımızı kapılardan kovdular. Ama şimdi bu sorunları sizlerin duasıyla birlikte aşıyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın; AK Parti Gölbaşı Seçim Bürosu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement