Aydın Bak Şu Mırmır'ın Yaptığına - Son Dakika
Güncel

Aydın Bak Şu Mırmır'ın Yaptığına

Aydın Bak Şu Mırmır\'ın Yaptığına

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde Süleyman Kaykı'ya ait Mırmır adlı kedi, evde sıkılınca insan gibi kapıyı açıp sokağa çıkıyor.

05.05.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde Süleyman Kaykı'ya ait Mırmır adlı kedi, evde sıkılınca insan gibi kapıyı açıp sokağa çıkıyor. Bunu da yerden zıplayarak ulaştığı sokak kapısının zincirine bedeniyle baskı uygulayarak yapıyor. Sokak gezmesi sonrası eve dönen Mırmır, hareketiyle görenleri şaşırtıyor.

Hürriyet Mahallesi'nde Süleyman Kaykı'nın ev hayvanı Mırmır, yaptıklarıyla şaşırtıyor. Evde sıkılan Mırmır, sokak gezisi için adeta insan gibi kapalı sokak kapısını açıyor. Yerden zıplayarak ulaştığı sokak kapısının zincirine bedeniyle baskı uygulayarak kilidi açan Mırmır, sokak gezmesi sonrası tekrar eve dönüyor.

Kedinin sahibi Kaykı, "Kedi içeride kapalı kaldığı zamanlarda bu şekilde kapıyı açarak dışarıya çıkıyordu. İlk önceleri ben de inanamadım. Ama daha sonra alışkanlık haline getirdi. Kapıyı zıplayarak ön ayaklarıyla basarak açıp dışarıya rahat rahat çıkabiliyor. Ben de bunu sosyal medya hesabımdan paylaştım. Büyük beğeni topladı" dedi.

Gürüntü Dökümü

----------------

Kedinin zıplayarak kapıyı açması görüntü

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)

===================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Bak Şu Mırmır'ın Yaptığına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement